Στο Βερολίνο, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, βρίσκεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης για το Final 4  της  Euroleague.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Στο Βερολίνο «χτυπά» η… καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η γερμανική πρωτεύουσα φιλοξενεί το Final 4 Euroleague 2024, μ’ έντονο ελληνικό «χρώμα», μια και μετέχουν Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Για έκτη σερί χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους στην κορυφαία πεντάδα του NBA.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Περισσότεροι από 9000 οπαδοί της Φιορεντίνα θα βρεθούν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό για το Conference League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Πλήθος κόσμου αποθέωσε την αποστολή του Άρη λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Βόλο, ενόψει του μεγάλου αγώνα για τον τελευταίο τίτλο της σεζόν.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο φετινό Final-4 του Βερολίνου και τη μεγάλη αυριανή πρόκληση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στον πρώτο ημιτελικό.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε μαχητές τους παίκτες του Ολυμπιακού και τη Ρεάλ Μαδρίτης «μηχανή νικών» ενόψει του αυριανού ημιτελικού (24/5, 22:00) για το Final 4 του Βερολίνου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Το βράδυ της Πέμπτης (23/5) λήγει η διορία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου που θα προκύψει από τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαΐου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Γιάννης Παπαστεφανάκης. Ο 14χρονος ήρωας της ζωής, ο οποίος με αφετηρία τον περσινό τελικό κυπέλλου Ελλάδας και το F4 της Κ14 στην Σύρο τον περασμένο Ιούνιο έχει μπει στην καθημερινότητα όλων των Ελλήνων, αποτελώντας για πολλούς παράδειγμα ζωής.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Σελίδα 1 από 405

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35