Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 01:45

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για την Κ14 του Αίαντα Σύρου [pics-vid]

Μετά από έναν συναρπαστικό Μικρό Τελικό στο Final-4 της Κ14 της Νάξου, ο Αίαντας Σύρου έσωσε την παρτίδα στο 94', καθώς όχι μόνο ισοφάρισε σε 2-2 τον Πανθηραϊκό οδηγώντας το  παιχνίδι στα πέναλτι, αλλά στη συνέχεια επικράτησε με 4-1, κατακτώντας την 3η θέση στις Κυκλάδες.

Στο 13ο λεπτό ο Ντάσιος επωφελήθηκε από κόντρες και αφού έγινε κάτοχος της μπάλας με ευθύβολο σουτ νίκησε τον Κοιλιακούδη.

Ο Πανθηραϊκός που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη κυριάρχησε στο γήπεδο, όπου αρχικά στο 37' ισοφάρισε σε 1-1 με τον Διονυσόπουλο, ο οποίος μετά από ασίστ του Νταούτι νίκησε τον Μαρασόγλου με ψιλοκρεμαστό πλασέ και στο 43΄πέτυχε την ανατροπή, με τον Φουστέρη να πλασάρει από διαγώνια θέση δίνοντας προβάδισμα με 1-2 στην ομάδα της Σαντορίνης.

Στο 50' η ομάδα της Σαντορίνης είχε δοκάρι και στο τελευταίο δεκάλεπτο τουλάχιστον δύο πολύ καλές ευκαιρίες να κάνει το 1-3, πράγμα που δεν κατάφερε, πληρώνοντας μάλιστα τη δυστοκία της με γκολ που δέχτηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από γέμισμα του Γυφτάκη και αδράνεια της άμυνας του Πανθηραϊκού ο Μωραΐτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 2-2, οδηγώντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Στην διαδικασία της ''Ρώσσικης Ρουλέτας'' οι παίκτες του Αίαντα ήταν περισσότερο ψύχραιμοι και εύστοχοι, κατακτώντας τη νίκη με 4-1. Για τους νικητές σκόραραν: Μαύρος, Καλμπουράκης, Ζαράνης και Μωραΐτης. Για τον Πανθηραϊκό σκόραρε μόνο ο Νταούτι

degaitas xatzopoulos sfyroeras

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Δεγαΐτας, με βοηθούς του Στέλιο Χατζόπουλο και Γιώργο Σφυρόερα.

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Αζιζάι, Ζαράνης, Μανθόπουλος, Μαύρος, Κοντός, Βλάχος, Μωραΐτης, Αμπουσερί, Παπαδημάτος, Καλμπουράκης, Ντάσιος.

Αγωνίστηκαν επίσης: Γυφτάκης, Τρόκα, Νομικός και βακόνδιος

aias syrou k14 f4

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Κοιλιακούδης, Φέγγης, Νταούτι, Τοζάι, Ντούκα, Φουστέρης, Διονυσόπουλος, Παζάλος, Δαρζέντας, Μέσι, Γκίλντα.

Αγωνίστηκαν επίσης: Λιγνός, Ντίνε, Βαμβακούσης, Μαρασόγλου, Σιμόνι

panthiraikos k14 f4

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Φωτογραφίες από τους τελικούς

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο 18 Μαΐου 2024

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares