×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 12:19

Προτάσεις απο τον ΑΟ Πάγου, για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ:

AO_PAGOS_SIMA_PAIXTES

Προτάσεις για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ:

Α) Πρωταθλήματα υποδομών.

Οι προπαίδες να παίζουν σε γήπεδα μικρότερων διαστάσεων (διαστάσεις περιοχών, γκολποστ, ελεύθερα χτυπήματα είναι δυσανάλογα με τις δυνατότητες των παιδιών). Τα πρωταθλήματα υποδομών να έχουν περισσότερες αγωνιστικές. Αν είναι λίγες οι ομάδες να γίνονται 3 ή 4 γύροι και να υπάρχει συνεχή ροή αγώνων (Εναλλάξ προπαίδες-παίδες-νέοι). Στους παίδες να μην υπάρχει βαθμολογία, για να μη δημιουργούνται αντιπαλότητες μεταξύ των παιδιών. Σκοπός των πρωταθλημάτων αυτών δεν είναι ο «πρωταθλητισμός».

Να μεριμνήσει η ΕΠΣΚ για τις δωρεάν? μετακινήσεις των ομάδων (προπαίδων-παίδων) μέσω επιχορηγήσεων και χορηγών που θα διοργανώσουν τα  πρωταθλήματα

αυτά όπως συμβαίνει και στις μεικτές ομάδες της Ένωσης. Να καταργηθεί το εξοδολόγιο διαιτησίας στο πρωτάθλημα νέων.

Β) Στα πρωταθλήματα ανδρών που το μεγάλο πρόβλημα είναι οι μετακινήσεις σε  κόστος & χρόνο (οι περισσότερες μετακινήσεις απαιτούν δυο ημέρες ταξίδι)  προτείνουμε «κοντά πρωταθλήματα»  με συνεχή ροή αγώνων (μέσα Οκτωβρίου-τέλη Μαρτίου). Σε διαφορετική περίπτωση που η ΕΠΣΚ βρει χορηγούς που να καλύπτουν τις μετακινήσεις και  οικονομικές τιμές στα υπόλοιπα έξοδα (ξενοδοχεία, φαγητό) τότε θα συζητήσουμε τις όποιες προτάσεις της.

Μείωση των εξοδολόγιων της διαιτησίας, μείωση ή και κατάργηση των προστίμων της ΕΠΣΚ.

Κατόπιν συμφωνίας με τα κατά τόπους νοσοκομεία και κέντρα υγείας που θα κάνει η ΕΠΣΚ για τις ιατρικές εξετάσεις των αθλητών αλλά και την κάλυψη των αγώνων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Παροχή αθλητικού υλικού από την ΕΠΣΚ μέσω  χορηγιών (μπάλες, αθλητικά, σακίδια κλπ)

Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να υπάρξει δράση. Πραγματική δράση και όχι στα λόγια.

Προτείνουμε τη σύσταση επιτροπής διεξαγωγής πρωταθλημάτων απαρτιζόμενη από παράγοντες σωματείων που να εισηγηθεί τρόπους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ στην αντίστοιχη επιτροπή της Ένωσης.

Επίσης προτείνουμε να γίνει άμεσα συζήτηση της ΕΠΣΚ με αρμόδιους φορείς όπως Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, εκπροσώπους Επιμελητηρίου, ακτοπλοϊκών εταιρειών, ξενοδοχείων για την καλύτερη δυνατή κάλυψη εξόδων που επιβαρύνουν τα σωματεία (εισιτήρια πλοίων, ξενοδοχεία κα)

Μόνο με την συνεργασία και τη συλλογικότητα ίσως μπορέσουμε να καλυτερεύσουμε τις δύσκολες συνθήκες που διεξάγονται τα πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό σε ‘όλους ότι δεν υπάρχει χρόνος για άλλους πειραματισμούς. Τα σωματεία ουσιαστικά παλεύουν μόνα τους με μηδενικούς πόρους και τεράστια έξοδα για να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ας αναρωτηθούμε μεταξύ μας αν τελικά αξίζει τον κόπο να προσφέρουμε τόσα πολλά στον αθλητισμό και η πολιτεία να δίνει τόσα λίγα…

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος.                                                       Ο Γεν. Γραμματέας,

Σεβαστιανός Βαρθαλίτης                                            Θεμιστοκλής Κούτρας

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares