Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 14:03

ΑΟ Μυκόνου: Για την 7η σερί νίκη και τη διατήρηση της πρωτιάς κόντρα στον Παπάγου

Δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει, ο Παπάγου και η Μύκονος, κοντράρονται για την 9η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο στις 17:00. Ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως και όλα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν σε… θετικό ρεκόρ μετά την ήττα τους στη Λευκάδα. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η Μύκονος είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, με δυνατούς και έμπειρους παίχτες. Εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο μας δίνει πάντα ένα έξτρα κίνητρο και μας βοηθάει πολύ», δήλωσε ο 21χρονος γκαρντ του Παπάγου, Δημήτρης Σταματίου.

Οι φιλοξενούμενοι επιζητούν την έβδομη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της κατηγορίας. «Αυτή την βδομάδα αντιμετωπίζουμε την ιστορική ομάδα του Παπάγου. Μια ομάδα που είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε μετά την πολύ καλή μας εμφάνιση στον αγώνα που δώσαμε με το Κοροιβο και θα κάνουμε τα πάντα να διεκδικήσουμε την νίκη», τόνισε ο 28χρονος άσος του ΑΟ Μυκόνου, Τάσος Σπυρόπουλος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares