Τάσος Ζαννής

Τάσος Ζαννής

Σε «πάρτι» μετέτρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τον τελικό του Youth League της UEFA απέναντι στη Μίλαν, επικρατώντας με 3-0 στη Νιόν της Ελβετίας, και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στην Κ19.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Η Ελλάς Σύρου μπορεί να ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Ρόδο για την 32η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής αλλά διατηρήθηκε στην πεντάδα, ενώ η ΑΕ Μυκόνου πέτυχε σπουδαία νίκη σωτηρίας στην έδρα του Αστέρα Βάρης 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία του ομίλου και την επόμενη (μεσοβδόμαδη) αγωνιστική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

O Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη από την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν ακόμα μία σπουδαία νίκη και έμειναν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με την Ένωση να παίρνει το διπλό με ανατροπή στο φινάλε, για να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να δίνει ακόμα ένα φοβερό σόου, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από το “Αθ. Διάκος”, διαλύοντας τη Λαμία με 5-0 για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Τι διήμερο για τον Ολυμπιακό! Μετά την ΕΠΙΚΗ πρόκριση της πρώτης ομάδας μέσα στην Πόλη στα ημιτελικά του Conference League, σήμερα οι Νέοι των Πειραιωτών έκαναν ένα ακόμη θαύμα, αποκλείοντας τη Ναντ στα πέναλτι (0-0 το αποτέλεσμα και 3-1 στα πέναλτι) και προκρίθηκαν στον τελικό του Final Four του UEFA Youth League που διεξάγεται στη Νιόν!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επαναλάβει το θρίαμβο με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ και στον αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League, με το 2-0 εναντίον του στην Τούμπα να διαμορφώνει το συνολικό 3-0 και να οδηγεί στον αποκλεισμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! Τα Λιοντάρια του Πειραιά ξέραναν τους Τούρκους! Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι (1-0 κανονική διάρκεια, 3-2 το πρώτο ματς) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την την Αστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Θρίαμβος στη Βόννη για το Περιστέρι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε της ομώνυμης ομάδας (77-89) και πήρε ιστορική πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League. Πρώτη φορά που η ομάδα των Δυτικών Προαστίων βρίσκεται στους “4” ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Νέο ματς – μύθος στο Champions League! Μπορεί η Μπαρτσελόνα να άνοιξε το σκορ εντός έδρας, αλλά η αποβολή του Αραούχο έφερε τα… πάνω – κάτω στον προημιτελικό. Η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε την ανατροπή που ήθελε (1-4) και με συνολικό σκορ 5-4 πέρασε στα ημιτελικά της διοργάωσης. Δυο γκολ ο Κιλιάν Εμπαπέ. Επόμενος αντίπαλος, η Ντόρτμουντ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Σελίδα 1 από 209

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35