Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 14:57

Ευχαριστήρια επιστολή του ΔΑΠΠΟΣ‏

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους εθελοντές, τα ξενοδοχεία και γενικά σε όσους βοήθησαν να έρθει εις πέρας το final four Κυπέλλου Ελλάδας του Βόλεϊ γυναικών, εξέδωσε η Διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ.

Δελτίο Τύπου

Με το πέρας της διοργάνωσης του final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που έγινε στις 12-13 Απριλίου στο νησί μας, δείξαμε ότι η Σαντορίνη είναι ικανή να φιλοξενήσει σημαντικούς αγώνες τέτοιου βεληνεκούς σε φίλαθλα πλαίσια, προβάλλοντας και διαφημίζοντας ταυτόχρονα το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού διαπιστώσαμε από κοντά το ταλέντο και την αθλητική ποιότητα των ομάδων που συμμετείχαν. Το γεμάτο και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης με φίλαθλο κόσμο γήπεδο φιλοξένησε ανθρώπους που απόλαυσαν ένα πλούσιο σε συγκινήσεις θέαμα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν προσπάθεια, τους εργαζόμενους στον Οργανισμό και όλους όσους εθελοντικά προσέφεραν με ζήλο τις υπηρεσίες τους, τους αφανείς ήρωες αυτής της διοργάνωσης.

Με ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να αναφερθούμε σε αυτούς που με την άμεση ανταπόκριση τους να παρέχουν δωρεάν φιλοξενία έκαναν εφικτή την διεξαγωγή του final 4. Ευχαριστούμε θερμά τους:

  • κο Δημητροκάλη Κωνσταντίνο (Ξενοδοχεία El Greco- Belvedere) για την φιλοξενία της Οργανωτικής επιτροπής και των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, των μελών της Αγωνόδικου επιτροπής, τους Δημοσιογράφους και το συνεργείο τηλεόρασης της NOVA, τον πρόεδρο και των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης καθώς και την ομάδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

 κο Νομικό Νικόλαο (Lilium Villas Santorini) για την φιλοξενία των διαιτητών και εποπτών.

 κο Αναπλιώτη Ελευθέριο (Ξενοδοχείο Loizos Santorini) για την φιλοξενία της ομάδας του Φιλαθλητικού Λάρισας.

 κο Τσιάρα Αλέξανδρο (Ξενοδοχείο Santorini Princess Hotel) για την φιλοξενία της ομάδας της Α.Ε.Κ.

 κο Σιγάλα Μακάριο (Ξενοδοχείο Astro Palace Santorini) για την φιλοξενία της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς.

 

Ο Πρόεδρος

Καντζέλης Αντώνιος

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares