Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 14:57

Φιέστα ανόδου και κούπα στη Νάξο [photos].

Μία ήττα σε 16 αγώνες δεν θα μπορούσε να στερήσει από τη ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ, να γράψει με «χρυσά γράμματα» την μεγαλύτερη επιτυχία που έχει σημειωθεί ποτέ στο Γυναικείο Κυκλαδίτικο Βόλεϊ.

«Κάηκε» χθες το κατάμεστο "Δημήτριος Περιστεράκης" της Νάξου, όπου 500 και πλέον Ναξιώτες γιόρτασαν την ιστορικότερη στιγμή του Πανναξιακού ΑΟΝ, σηκώνοντας την Κούπα του πρωταθλητή της Α2 Γυναικών.

Ηappenings, βραβεύσεις και πολύ – πολύ πανήγυρη περιείχε η όλη γιορτή του Πανναξιακού, με τις παίχτριες, τους Διοικούντες και τον κόσμο, να γίνονται ένα «κουβάρι», γιορτάζοντας αυτό τον άθλο.

Είχαμε και ματς

Και ενώ η ετοιμασίες της φιέστας ήταν σε εξέλιξη ο Πανναξιακός ΑΟΝ, έπρεπε να δώσει και τον τελευταίο επίσημο αγώνα ως ομάδα της Α2 απέναντι στην ουραγό Λαμία, που ήλπιζε σε χαλάρωμα του Πανναξιακού,NAXOS sima vofanon για να κερδίσει έστω 2 σετ, που ίσως της έδιναν την παραμονή στην κατηγορία.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, καθώς ο Πανναξιακός έδειξε για ακόμη μια φορά φέτος ότι και με «σβηστές τις μηχανές» ήταν πολύ δύσκολο να ηττηθεί από οποιονδήποτε.

Ο Γιώργος Δερμάτης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι βρήκε την ευκαιρία να δώσει λεπτά συμμετοχής στο σύνολο των παικτριών που είχε στην διάθεση του, γεγονός που πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε τον κόσμο να επευφημεί τις παίκτριες που περνούσαν στο παιχνίδι.

Τελικό σκορ 3-1 σετ (25-16, 25-19, 23-25, 25-22) για την ομάδα του Πανναξιακού.

Διαιτητές: Μάλφας – Τριανταφυλόπουλος.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Δερμάτης): Χατζηνικολάου, Κακουράτου, Μουτζουρίδου, Φάρκωνα, Σιώρη, Απειρανθίτου, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Βασιλάκη, Λαϊου.

Λαμία (Αγγέλης): Ζάχαρη, Μιμίκου, Καρατζίτου, Δίπλαρη, Κούτρα, Παλιογιάννη, Κουτρομανίτη, Δημητρίου.

Περισσότερο ρεπορτάζ με τις βραβεύσεις, τη φιέστα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών θα αναρτηθούν σε επόμενες δημοσιεύσεις μας.

Αύριο στην εκπομπή της Ραδιοφωνίας Κυκλάδων (101,3) "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ", που μεταδίδεται ζωντανά Δευτέρα και Πέμπτη 3-5, οι προπονητές του Πανναξιακού ΑΟΝ Γιώργος Δερμάτης και Σούλης Τουρσούγκας θα αναλύσουν την φετινή χρονιά και την άνοδο του Πανναξιακού ΑΟΝ.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares