Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 23:06

Ήττα στις λεπτομέρειες για τις πειρατίνες

Του Δημήτρη Ζολώτα

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κορασίδες του Φοίνικα στο εναρκτήριο παιχνίδι του ενός ομίλου της Ζ’ Περιφέρειας (Αιγαίο) που φιλοξενείται στη Ρόδο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την αντίσταση του οικοδεσπότη Διαγόρα και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 2-3 σετ (25-18, 29-31, 25-19, 21-25, 13-15).

Οι νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας δεν επηρεάστηκαν ούτε από την κούραση (προέρχονταν από ολονύκτιο ταξίδι με το πλοίο), ούτε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ροδίτικης ομάδας και πάλεψαν για τη νίκη την οποία έχασαν κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φοίνικας κέρδισε άνετα τα δύο σετ, ενώ στα τρία που έχασε έγινε “μάχη”, ειδικά στο 2ο.

Πλέον, οι αθλήτριες του Γιώργου Αλτουβά θέλουν νίκη στο αυριανό (ώρα έναρξης 13:00) παιχνίδι με τον Πολυκράτη Σάμου και στη συνέχεια θα περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα Διαγόρας-Πολυκράτης που θα γίνει τη Δευτέρα για να δουν αν θα κατακτήσουν την πρώτη θέση. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του συγκεκριμένου ομίλου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χίος-Μυτιλήνη στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας για την κατάκτηση του τίτλου στο Αιγαίο και ένα εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι: Τσάπαλα, Βασιλικού, Δελασούδα, Πούλου, Κοσιάντου, Σταθοπούλου, Φιλίππα, Σαμπαζιώτη.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άλωσε την Μίκρα το πειρατικό Νταμπλ ο Ολυμπιακός »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares