Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 01:11

Ιστορική Φιέστα σήμερα στο "Δ. Περιστεράκης"

Σήμερα στις 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο της Νάξου "Δ. Περιστεράκης" ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών του 1ου ομίλου.

NAXOS sima vofanonΟι Ναξιώτισσες που είναι και μαθηματικά πρωταθλήτριες και ήδη θεωρούνται ομάδα Α1 θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της Νάξου, όπου και θα γιορτάσουν όλοι μαζί την μεγάλη επιτυχία και την ιστορικότερη στιγμή του σωματείου.

Ας περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι όπου η ομάδα των Γ. Δερμάτη και Σούλη Τουρσούγκα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και οι δύο τεχνικοί θα έχουν όλες τις παίχτριες τους στην διαθέσει τους.

Από την άλλη πλευρά η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Λαμία θα ταξιδέψει στο νησί της "Αριάδνης" με σκοπό να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι και με συνδυασμό αποτελεσμάτων να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου θα γίνει η απονομή πρωταθλήματος στις παίχτριες του Πανναξιακού, βραβεύσεις και πολλά – πολλά happenings.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού θα συνεχίσουν με πάρτι στο Ocean mojo για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι παίκτριες, το τεχνικό επιτελείο και η Διοίκηση αυτής της ομάδας, αξίζουν την στήριξη όλων μας… αύριο το "Δημητρίος Περιστεράκης" θα πρέπει να είναι κατάμεστο και όλοι μαζί να αποθεώσουμε και να χειροκροτήσουμε αυτήν τη Τιτάνια προσπάθεια, που έφερε τον Πανναξιακό στην Α1 Γυναικών, πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Κυκλαδίτικου Γυναικείου Βόλεϊ.

afisa fiesta

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares