Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 11:37

Με προσφορά αγάπης υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς

stegi-agapis-2012-foinikas

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 έχουν ως εξής:


Σαββάτο 05/01/2013
17.00, Αιγίνιο (Novasports), Νίκη Αιγινίου – Άρης, Βασιλειάδης – Γεωργιάδης, Κομισάριος: Μιχελινάκης
17.00, Μίκρα, Ηρακλής – ΠΑΟΚ, Θεμελής – Σιμίδης, Κομισάριος: Αντωνούλης
17.00, Σύρος, Φοίνικας Σύρου – ΑΟ Κηφισιάς, Γεροθόδωρος – Μουλά Λ., Κομισάριος: Ανδρονικίδης
18.00, Μίλωνα, ΑΟΝΣ Μίλων – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Φραγκάκης – Ράπτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης
19.00, Αλεξανδρούπολη, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός, Αμασιάδης – Τζεπκινλής, Κομισάριος: Λαδάς
20.00, Ρέντη (Novasports), Ολυμπιακός – ΓΣ Λαμία, Καραμπέτσος – Μουλά Ε., Κομισάριος: Πέρρος

Προσφορά αγάπης στη Στέγη Ανηλίκων Σύρου

Μία από τις βασικές προτεραιότητες που είχαν θέσει οι άνθρωποι της διοίκησης του Φοίνικα και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Δημήτρης Παλιόπορτας, όταν ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας πριν τρία χρόνια,  ήταν – εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι – να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου, με κινήσεις στήριξης σε φορείς φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Άλλωστε, στο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής χρονιάς, τα έσοδα από τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα διατίθενται για την ενίσχυση κάποιου συλλόγου (Κατ’ Οίκον Νοσηλεία, Στέγη Ανηλίκων κλπ.).

Πιστοί σ’ αυτή τη φιλοσοφία, οι αθλητές της ομάδας, με πρωτοβουλία του αρχηγού Βασίλη Κουρνέτα, προχώρησαν σε μία κίνηση ανθρωπιάς και στήριξης της πολύ σημαντικής προσπάθειας που γίνεται στη Στέγη Ανηλίκων Σύρου. Έτσι, σήμερα το απόγευμα οι Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Σωτήρης Τσέργας και Νίκος Αρβανίτης βρέθηκαν στη Στέγη και πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα που τόσο πολύ χρειάζονται οι εθελοντές στην προσπάθεια να συνεχίσουν το σπουδαίο τους έργο. Παράλληλα, ο αρχηγός παρέδωσε στους εθελοντές και μία φανέλα του Φοίνικα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας, καθώς και μία δική του της Εθνικής Ομάδας.

Τα παιδιά από την πλευρά τους, έδωσαν αναμνηστικά δώρα στους αθλητές που έχουν φτιάξει μόνα τους στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης που πραγματοποιούνται στη Στέγη. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή όμως, ήταν τα χαμόγελα και η χαρά που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών, κάτι που έχουν μεγάλη ανάγκη και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Οι αθλητές συζήτησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά, ενώ τους κάλεσαν όποτε θελήσουν να έρθουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν κάποιο παιχνίδι της ομάδας.

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares