Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 19:52

Παλιόπορτας για Φοίνικα Σύρου: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα τι φταίει»

Ο Δημήτρης Παλιόπορτας, ο οποίος ήταν 5 χρόνια στον προεδρικό θώκο του Φοίνικα Σύρου, κλήθηκε να σχολιάσει τη φετινή κακή εικόνα της ομάδας.

Ο Δημήτρης Παλιοπόρτας έβαλε πολλά χρήματα για να σώσει (αρχικά) την ομάδα από τα σκαλοπάτια του υποβιβασμού, αλλά και τα χρέη που την συνόδευαν εκείνη την περίοδο. Στην συνέχεια οδήγησε το Σύλλογο στην Ευρώπη, κατέκτησε το πρώτο Λιγκ Καπ στην ιστορία του αθλήματος και έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό με τον Ηρακλή που δεν έγινε ποτέ!!

Η εφημερίδα «Ο Λόγος των Κυκλάδων» επικοινώνησε με τον ιστορικό και αγαπημένο σε όλο τον κόσμο κ. Δημήτρης Παλιόπορτα για να μας σχολιάσει την φετινή κακή εικόνα της ομάδας.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά τόνισε:

Θα θέλαμε την άποψη σας με αφορμή την κατάσταση των τελευταίων ημερών και την επιστολή παραίτησης του κ. Καφτηράνη που έκανε λόγο για «κλίκες» στην ομάδα. Συνέβαινε και παλαιότερα αυτό όταν ήσασταν εσείς;

«Εμείς τότε και για πολλά χρόνια πηγαίναμε μια χαρά. Εγώ προσωπικά λόγω της ασθένειας μου δεν άντεχα άλλο και είπα να τα παρατήσω. Αν δείτε την περσινή χρονιά δεν ήρθα καθόλου στο γήπεδο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Δεν μπορούσα. Έχω πλέον κινητικά προβλήματα και ήταν αδύνατον να έρθω στο γήπεδο. Εμείς πάντως τότε δεν είχαμε τέτοια προβλήματα. Σε σχέση με αυτά που βγήκαν στην δημοσιότητα, αυτό που έχω να πω είναι ότι θα πρέπει να προσέξουν με ποιους συνεργάζονται. Τα άτομα που είχα εγώ εκείνα τα χρόνια δεν είναι τώρα στο Φοίνικα. Θα πρέπει να ψαχτούν ανάμεσα τους τι έχει πάει λάθος.

Γιατί τέτοια κατηφόρα;»Η στενοχώρια είναι μεγάλη για όλους στην Σύρο

«Φυσικά. Όλοι στενοχωριόμασταν που φέτος κατάντησε η ομάδα μέσα από την πορεία της να πέσει τόσο χαμηλά. Οι υπεύθυνοι πρέπει να κάτσουν να βρουν το γιατί. Που οφείλεται αυτό. Ποιο είναι το πρόβλημα. Το να έχεις ένα, δυο, τρεις παίκτες λάθος. Όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι λάθος και είναι σωστοί θα πρέπει να την τρέξουν την ομάδα. Τόσο χρήμα έχει δώσει η ομάδα. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι τώρα δίνουν παραπάνω χρήματα από αυτά που δίναμε τότε εμείς. Έτσι φαίνεται αν και δεν είμαι κοντά στην ομάδα»

Πιστεύεται ότι υπάρχει πλέον μέλλον στην ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα;

«Δεν το ξέρω αυτό. Εγώ λόγω του προβλήματος που έχω, απέχω από τα γήπεδα δυο χρόνια τώρα. Ρωτάς λάθος άνθρωπο. Το αν έχει μέλλον αυτή η ομάδα νομίζω θα το απαντήσει ένας άνθρωπος που το ζει τώρα».

Ο κόσμος της Σύρου και του Φοίνικα σας χρωστάει πολλά, γιατί αν δεν ήσασταν εσείς ίσως τώρα ο Φοίνικας να μην υπήρχε.

«Ναι, αυτό συνέβη τότε. Ο κόσμος όμως πρέπει να κοιτάξει το τώρα. Τι συνέβη και πάει τόσο χάλια αυτή η ομάδα. Ο Φοίνικας που είχε φτάσει στο εξωτερικό και που έχασε ένα πρωτάθλημα άδικο με τον Ηρακλή και τώρα να είμαστε στην έκτη θέση και μάλιστα με αρκετά χρήματα. Πάλι καλά που δεν παίξαμε πλέι άουτ. Τι να πω. Μακάρι μελλοντικά η ομάδα να βρει ξανά το δρόμο της»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares