Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 18:25

Τζούριτς: «Χαρακτήρα τελικού το παιχνίδι με την Κηφισιά - Να κλείσουμε με νίκη τη σεζόν»

Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι του Φοίνικα Σύρου με την Κηφισιά, την προσεχή Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 17:30, με τον Τζούριτς να τονίζει πως "νικήτρια θα είναι η ομάδα που το θέλει περισσότερο".

Ο Φοίνικας υποδέχεται την ομάδα των βορείων προαστίων για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς για τις θέσεις 5-6, στοχεύοντας στη νίκη μπροστά στους φιλάθλους του, προκειμένου να κατακτήσει την 5η θέση, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η εμφάνιση του β’ αγώνα στο Ζηρίνειο, ήταν επιβλητική και το ίδιο θέλουν να επαναλάβουν οι παίκτες της ομάδας, αυτή τη φορά ενώπιον των φιλάθλων τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Δημήτρης Τζούριτς, “νικήτρια θα είναι η ομάδα που το θέλει περισσότερο”.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Τζούριτς είπε: Στο παιχνίδι με την Κηφισιά θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, δεδομένου ότι είναι μία ομάδα που φέτος μας έχει κερδίσει 3 φορές. Πρόκειται για ομάδα μαχητική, που έπαιξε καλύτερα από εμάς φέτος. Εμείς από τη μεριά μας δεν κάναμε αυτό που πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε, με αποτέλεσμα να παίζουμε τώρα για την 5η θέση. Δεν αλλάζει βέβαια κάτι αυτό, εμείς θα τα δώσουμε όλα, αφού πρόκειται για παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού. Όποια ομάδα το θέλει πιο πολύ και δώσει περισσότερη ενέργεια, θα κερδίζει.

Για εμάς είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι όντως μπορούσαμε καλύτερα φέτος. Εύχομαι αύριο να γεμίσει το γήπεδο, τους χρειαζόμαστε και τους θέλουμε μαζί μας ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για μία τελευταία φορά.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares