Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 20:15

Κωνσταντινίδης για το ματς με την Κηφισιά: «Έχουμε την ικανότητα και την επιθυμία να νικήσουμε την Κυριακή»

Το πρώτο παιχνίδι στη Σύρο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο Φοίνικας Σύρου και πλέον η σειρά των play off για τις θέσεις 5-6 μεταφέρεται στο Ζηρίνειο, όπου την Κυριακή 26 Μαρτίου (18:00, ESAP TV), Φοίνικας και Κηφισιά θα παλέψουν για δεύτερη φορά.

Η νίκη αποτελεί μοναδικό στόχο για τον Φοίνικα, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της 5ης θέσης και να φέρει τη σειρά αγώνων ξανά στη Σύρο. “Έχουμε και την ικανότητα και την επιθυμία να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και αυτό θα προσπαθήσουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο”, ανέφερε ο λίμπερο της ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ανέφερε: Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε τις ευκαιρίες μας σε αρκετά σημεία να πάρουμε προβάδισμα, δεν τελειώσαμε όμως κάποιες κρίσιμες μπάλες, το έκανε ο αντίπαλος και ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε.

Αντικειμενικά η ψυχολογία της ομάδας μας δεν είναι η καλύτερη, αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες αθλητές και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρόκειται για μια σειρά αγώνων στην οποία δεν παίζουν ρόλο τα σετ, αλλά μόνο η νίκη. Τη θέλουμε λοιπόν την Κυριακή, ώστε να φέρουμε τη σειρά στη Σύρο. Όλοι οι αθλητές έχουμε την ικανότητα αλλά και την επιθυμία να το αναστρέψουμε και να τερματίσει η ομάδα στη 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Θα το προσπαθήσουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares