Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 14:09

Για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί κόντρα στον Α.Ο. Μαρκοπούλου ο ΑΟ Θήρας

Το τελευταίο του δυνατό τεστ, πριν από το φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας δίνει αύριο μπροστά στο κοινό του ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης ο Α.Ο. Θήρας.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague η ομάδα μας φιλοξενεί στις 19.00 (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) τον σκληροτράχηλο Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα και να πάει με το ηθικό στα ύψη στον ημιτελικό Κυπέλλου της Άρτας.
Ο Σέρβος τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες, πλην της άτυχης Χριστίνας Αδαμοπούλου. Η 22χρονη ακραία μας τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο στον τελευταίο πόντο του εκτός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.
«Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη εντός έδρας πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το Μαρκόπουλο, είναι διαφορετικό και πιο ενισχυμένο σε σύγκριση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Γνωρίζουμε καλά τα δυνατά του σημεία, τις ιδιαιτερότητές του, αφού πρόκειται για μία πολύ μαχητική ομάδα, που μπορεί να σου "βάλει δύσκολα". Η δική μας ομάδα μας θα είναι πλήρως προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι και είμαι βέβαιος, ότι οι θεατές μας θα απολαύσουν ακόμη ένα υψηλού επιπέδου αγώνα βόλεϊ» τόνισε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ο κ. Βάσοβιτς που παράλληλα εξέφρασε την θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.
Info
Volley League Γυναικών - 19η αγωνιστική
Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00 (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV): Α.Ο. Θήρας - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
Διαιτητές: Κουτσής, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Θεοδοσίου, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Ιωάννου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares