Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 16:13

Παπαδόπουλος για το ματς με τον Μίλωνα: «Να τα δώσουμε όλα για να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας»

Το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 6μ.μ. ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Μίλωνα για τη 17η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volley League, με έναν και μοναδικό στόχο.

Να επικρατήσει 3-0 και διαφορά πόντων μεγαλύτερη από 19, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις μαθηματικές του ελπίδες για είσοδο στην τετράδα, που οδηγεί στα play off.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μπροστά στο κοινό της Σύρου, οι παίκτες του Φοίνικα θα τα δώσουν όλα για να είναι τουλάχιστον ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους, όπως ανέφερε σχετικά ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος ακραίος της ομάδας αναφέρθηκε στο κομμάτι που εξαρτάται από τους ίδιους, προκειμένου να μπουν στην τετράδα, και υπογράμμισε πως η βοήθεια της έδρας μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: Ούτως ή άλλως μπαίναμε σε μία σειρά παιχνιδιών που ήταν απαιτητικά. Όταν δεν έχεις πάρει κάποιους βαθμούς, τους οποίους περίμενες για να φτάσεις στην τετράδα, προφανώς όσο σου μένουν λιγότερα παιχνίδια, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Καλώς ή κακώς το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που χάσαμε. Πλην 1-2 παιχνιδιών, έχουμε δείξει μία καλύτερη αγωνιστική εικόνα το τελευταίο διάστημα και επίσης δεν είναι και πολύ λίγες οι πιθανότητες που υπάρχουν να μπούμε στην τετράδα.

Παρόλα αυτά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα στο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και στη συνέχεια, προκειμένου αν μας γίνει ένα δώρο από τους αντιπάλους μας, εμείς τουλάχιστον να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας. Αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, ένα παιχνίδι σίγουρα δύσκολο. Έχουμε δείξει επίσης ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί φέτος, αφού όσο πιο δύσκολος ο αντίπαλος, τόσο καλύτερα παίζουμε και εμείς, έχοντας μαζί μας τον κόσμο της Σύρου. Αυτό θέλουμε και για το παιχνίδι του Σαββάτο, τι καλύτερο και ομορφότερο από το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares