Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 21:00

Μιχάλοβιτς: «Γεμίστε το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και κάντε θόρυβο!» [vid]

Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν, στον στόχο της εισόδου στα play off του πρωταθλήματος, δίνει ο Φοίνικας Σύρου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στόχος της ομάδας να διατηρηθεί σε ανοδική τροχιά στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος Volley League και να πετύχει μία καλή εμφάνιση, που θα συνοδευτεί από ένα επίσης καλό αποτέλεσμα, που θα τον κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Το Σάββατο, λοιπόν, στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας” (μετάδοση Ertflix), μπροστά στο κοινό του, ο Φοίνικας θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Η πίεση που ασκεί ένα γεμάτο γήπεδο στους αντιπάλους, αλλά και η εμψύχωση που λαμβάνουν οι παίκτες του Φοίνικα από αυτό, αποτελεί σημαντικό παράγοντα, κάτι που τόνισε και ο διαγώνιος της ομάδας, Πίτερ Μιχάλοβιτς.

Ο Πίτερ Μιχάλοβιτς είπε αναλυτικά: Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας, καθώς είχαν προηγηθεί κάποιες δύσκολες μέρες στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. λόγω των δύο αγώνων κόντρα στον Πήγασο και της πολυήμερης διαμονής). Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Πήγασο Πολίχνης, το ξέρουμε αυτό και ελπίζω να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Θέλουμε να δείξουμε και στους αντιπάλους αλλά και στους φιλάθλους μας ότι γινόμαστε όλο και καλύτεροι στοχεύοντας στην είσοδό μας στα play off.

Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάντα προτιμότερα και θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο, γιατί δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εμάς και ασκεί την κατάλληλη πίεση στον αντίπαλο. Για αυτό ελάτε στο γήπεδο όσοι περισσότεροι μπορείτε και κάντε θόρυβο!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares