Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 18:06

Volleyleague: Ντέρμπι Φοίνικα Σύρου-Παναθηναϊκού φέρνει η 13η αγωνιστική

Ο Φοίνικας Σύρου μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στη Volleyleague όπου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Ερμούπολη το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου για την 13η αγωνιστική.

Μετά το τρίποντο κόντρα στον Πήγασο και την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, έναν μόλις βαθμό πίσω από τον Μίλωνα -τον οποίο αντιμετωπίζει εντός έδρας στον Β’ γύρο.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση με 27 βαθμούς, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία του Φοίνικα να κερδίσει έδαφος στον δρόμο για τη συμμετοχή του στα play off και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με μία ακόμα ουσιαστική εμφάνιση μπροστά στο ένθερμο κοινό της Σύρου.

Το Σάββατο λοιπόν, στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας” οι παίκτες του Αλεξάντερ Σένισιτς θα τα δώσουν όλα για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, 16:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 21:30, (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Π.Α.Ο.Κ. – Ο.Φ.Η.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας – Πήγασος Πολίχνης

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares