Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 20:20

Volleyleague Γυναικών: Δυνατό τεστ του ΑΟ Θήρας με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο ΑΟ Θήρας μετά από 3 αγώνες στην έδρα του το 2023, δίνει το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι στη φετινή Volleyleague Γυναικών καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Φιλαδέλφειας «Απόστολος Κόντος» για την 14η αγωνιστική.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

H αποστολή του Α.Ο. Θήρας, το απόγευμα της Παρασκευής μετέβη πλήρης στην Αθήνα και το πρωί του Σαββάτου, θα προπονηθεί, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου λίγες ώρες αργότερα οι αθλήτριες του Σέρβου τεχνικού, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς θα τα δώσουν όλα για την πρώτη τους εκτός έδρα επιτυχία στη νέα χρονιά, απέναντι στις πανίσχυρες «κιτρινόμαυρες» που φέτος «μετράνε» μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα!

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς, με έναν αντίπαλο πολύ βελτιωμένο και ενισχυμένο σημαντικά στο παιχνίδι του, σε σχέση με το πρώτο γύρο της φετινής σεζόν.

Η ΑΕΚ κέρδισε 12 σερί παιχνίδια, πολλά με σκορ 3-2 σετ, κάτι που δείχνει ότι είναι μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Όσο για την ομάδα μας, έπειτα από μία εβδομάδα δυνατής προετοιμασίας και προπονήσεων, έχω όλες τις αθλήτριες υγιείς και ετοιμοπόλεμες για τον αγώνα. Περιμένω σίγουρα ένα ντέρμπι υψηλού επιπέδου και με όμορφο θέαμα για τους φιλάθλους» δήλωσε ο κ. Βάσοβιτς ενόψει της αυριανής δύσκολης εκτός έδρας αποστολής του Α.Ο. Θήρας.

Info
Γυμναστήριο «Ατ. Κόντος», 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Ο. Θήρας (livestreaming https://www.youtube.com/watch?v=ewOZ0nyNdRI)
Διαιτητές: Νικάκης, Λιάκου, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Κατσιάρας, Κώτσιας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares