Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 17:51

Για την πρώτη νίκη του 2023 κόντρα στη Λαμία ο ΑΟ Θήρας

Με τον δεύτερο αγώνα του στο 2023 μπροστά στο κοινό της Σαντορίνης ο Α.Ο Θήρας ανοίγει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου την αυλαία του Β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Θήρας φιλοξενεί αύριο στις 19.00 (live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. τον ΑΟ Λαμίας 2013, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Κόντρα στο μαχητικό σύνολο της Φθιώτιδας, στόχος της ομάδας από τη Σαντορίνη είναι η επιστροφή στις νίκες, που θα βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα, και θα τονώσει παράλληλα την ψυχολογία των αθλητριών του Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Είχαμε μία πολύ καλή προπονητική εβδομάδα, όπου δουλέψαμε σε πολύ καλό κλίμα για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου μας και περιμένουμε ένα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι. Αν θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, θα πρέπει να είμαστε ως ομάδα, όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη σε όλους τους τομείς και πειθαρχημένη στο παιχνίδι. Κάτι που πιστεύω ότι ο ΑΟ Θήρας είναι έτοιμος να το κάνει…» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, που κάλεσε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και να στηρίξουν τις αθλήτριες μας με τις φωνές και το ζεστό τους χειροκρότημα.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 (12η αγωνιστική)

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Α.Ο. Λαμίας 2013 (live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV)

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Πολίτης, ΕΠόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares