Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 17:09

Φρομ για το ματς του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό: «Ένα γεμάτο γήπεδο μπορεί να κάνει τη διαφορά» [vid]

Με στόχο την καλύτερη πορεία στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε στην Ορεστιάδα κόντρα στον Άθλο, η ομάδα που έχει νέο προπονητή και προσθήκες στο ρόστερ της, στοχεύει σε μία ακόμα καλή εμφάνιση, προκειμένου να εξασφαλίσει βαθμούς για την πορεία του πρωταθλήματος. Σε αυτό σίγουρα μπορεί να συντελέσει και η παρουσία του κόσμου του νησιού στον αγώνα του Σαββάτου, κάτι που επεσήμανε και ο αρχηγός της ομάδας, Κρίστιαν Φρομ.

Ο γερμανός ακραίος είπε συγκεκριμένα ότι ένα γεμάτο γήπεδο μπορεί να κάνει τη διαφορά στην απόδοση των παικτών και το τελικό αποτέλεσμα, για αυτό και κάλεσε τους φιλάθλους της Σύρου να γεμίσουν το “Δημήτριος Βικέλας” το Σάββατο.

Ο Κρίστιαν Φρομ είπε αναλυτικά: Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα. Παίζοντας το καλύτερο βόλεϊ που μπορούμε, θα είμαστε σε θέση να μείνουμε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διότι πρόκειται για την καλύτερη ίσως ομάδα στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Προετοιμαζόμαστε στην τακτική μας και στη φυσική μας κατάσταση και σίγουρα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

Δεδομένων των δυσκολιών που είχαμε στον Α΄ γύρο, ελπίζω στη νίκη. Οι αντίπαλοι παίζουν πολύ συνεκτικά, ενώ εμείς πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας. Πιστεύω στις δυνατότητες και τις προοπτικές μας, ωστόσο το να πω ότι θα νικήσουμε 3-0, είναι πολύ εύκολο να το πω αλλά πολύ δύσκολο να το κατακτήσουμε. Αν αυτό είναι το σκορ του Σαββάτου φυσικά μας ικανοποιεί, γιατί χρειαζόμαστε κάθε βαθμό.

Αναφορικά με την παρουσία του κόσμου, θα ήθελα να δω όσο περισσότερους φιλάθλους γίνεται, διότι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δημιουργείται μία εξαιρετική ατμόσφαιρα όταν το γήπεδο είναι γεμάτο και ελπίζω το Σάββατο να έρθουν όλοι και να μας υποστηρίξουν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares