Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 00:29

Volleyleague Γυναικών: Πρώτη νίκη για τον ΑΟ Θήρας απέναντι στον ΖΑΟΝ

Πρώτο τρίποντο για τον ΑΟ Θήρας καθώς για την 2η αγωνιστική της Volley League επικράτησε 0-3 (17-25, 18-25, 22-25) του ΖΑΟΝ.

Η ομάδα της Κηφισιάς είχε στη σύνθεση της για πρώτη φορά την μία από τρεις ξένες που εχει αποκτήσει την Γαλλίδα πασαδόρο Λουσίλ Λε Του, αλλά στάθηκε άτυχη γιατί έχασε στην τελευταία προπόνηση τη Μικρουδάκη και στο τρίτο σετ την βασική του λίμπερο, Κακουράτου.,

Αποτέλεσμα η εμπειρία και η υπεροπλία με πολλές λύσεις από τον πάγκο που είχε ο ΑΟΘ να γείρουν την πλάστιγγα του ματς υπέρ της ομάδας της Σαντορίνης. Από τις νησιώτισες κορυφαίες η Αργεντίνα Μερκάδο με 16 που σε αρκετά σημεία του ματς έδειξε την μεγάλη της κλάση, η πασαδόρος Μπόζιτς και η κεντρική Κωνσταντέλλου με 8.

Από τον ΖΑΟΝ εξαιρετική η αρχηγός Γιοβάνη με 16 που εξαιτίας των πολλών απουσιών έπαιξε αναγκαστικά από διαγώνια σε ακραία και εκπληκτική η κεντρική Αρβανιτοπούλου που βρέθηκε σε μεγάλο βράδυ, με 11 πόντους και 9 μπλοκ που ήταν ο συνολικός αριθμός μπλοκ που έκανε όλος ο ΖΑΟΝ στο ματς!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η προπονητική κόντρα δύο παλιών συμπαικτών καθώς οι Λιώσης, Βάσοβιτς ήταν μαζί στον ΟΠΕ Ρεθύμνου τη σεζόν 2002-2003.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares