Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 15:11

Μιχάλοβιτς για ντέρμπι με Ολυμπιακό: Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, πρέπει παίξουμε ψηλές μπαλιές [vid]

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς πλησιάζει για τον Φοίνικα Σύρου ONEX, αφού το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 21:30 στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” αναμετράται με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Η προετοιμασία όλης αυτής της εβδομάδας έγινε με βάση τα δυνατά στοιχεία των “ερυθρόλευκων”, ένα εκ των οποίων είναι το σερβίς, όπως ανέφερε ο Πίτερ Μιχάλοβιτς.

Ο διαγώνιος του Φοίνικα σχολιάζοντας την επερχόμενη αναμέτρηση ανέφερε: Έχουμε προετοιμαστεί καλά γιατί ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ίσως η ισχυρότερη ομάδα στο σερβίς, κάτι που απέδειξε και στο πρώτο της παιχνίδι. Όταν έχουν πρόβλημα ως ομάδα σερβίρουν δυνατά. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε ψηλές μπαλιές, να παίξουμε έξυπνα. Σε αυτό προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρσι έκανε καλές αλλαγές, ήρθαν έμπειροι παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο να τους νικήσουμε σε σχέση με πέρσι. Και εμείς όμως κάναμε καλές αλλαγές που μας καθιστούν σκληρό αντίπαλο και για αυτούς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares