Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 15:56

Δημήτρης Καζάζης και Κρίστιαν Φρομ θέτουν τους στόχους του Φοίνικα Σύρου για τη σεζόν που ξεκινά [vid]

Το 55ο πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τον Φοίνικα Σύρου να ρίχνεται στη μάχη για μία ακόμα πετυχημένη χρονιά, ως μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος τα τελευταία χρόνια.

Τα play offs έχουν επιστρέψει στη φετινή Volley League και είναι αυτά που θα κρίνουν τον πρωταθλητή την άνοιξη. Μέχρι τότε παίκτες και τεχνικό επιτελείο θέλουν να αποδείξουν ότι η σκληρή δουλειά που πραγματοποιείται εδώ και δύο μήνες θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και όλη αυτή η προσπάθεια θα φανεί στο γήπεδο.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, όπου ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας στο “Δημήτριος Βικέλας” στις 19:00, ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης και ο αρχηγός, Κρίστιαν Φρομ, θέτουν τους στόχους αλλά και τις προβλέψεις τους για το πώς θα εξελιχθεί η φετινή κούρσα.

Δημήτρης Καζάζης (Προπονητής Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ)

Ποιοι είναι οι στόχοι του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ τη φετινή χρονιά;

Καταρχάς εύχομαι ένα υγιές, δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όσο για τη δική μου ομάδα, έχουμε δουλέψει σκληρά, μπαίνουμε στη χρονιά θέλοντας να κυνηγήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε.

Ποια είναι η πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή;

Νομίζω ότι η τετράδα των ομάδων Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου ξεχωρίζει. Θεωρώ ότι όλοι έχουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Θεωρητικά φαβορί θεωρώ ότι είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είναι λίγο πιο μπροστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μέσα σε μία χρονιά γίνονται πολλά πράγματα και εμείς είμαστε εδώ για να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί.

Η ευχή για τη φετινή χρονιά

Η ευχή μου είναι να γίνει ένα υγιές, δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να είμαστε όλοι χαρούμενοι που συμμετέχουμε στη Λίγκα του βόλεϊ και να δούμε πολύ ωραίους αγώνες που θα φέρουν τον κόσμο κοντά μας.

 

Κρίστιαν Φρομ (Αρχηγός Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ)

Ποιοι είναι οι στόχοι του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ τη φετινή χρονιά;

Ξέρω ότι θα είναι μία σκληρή αγωνιστική χρονιά σχεδόν ισάξιων ομάδων. Για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε σταθερότητα και συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια και να μη χαραμίσουμε κανέναν πόντο απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ξέρω ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί κάθε ομάδα έχει φτιάξει καλό ρόστερ, και εμείς ωστόσο έχουμε δυνατή ομάδα, οπότε εύχομαι να φτάσουμε σε κάθε τελικό ώστε να διεκδικήσουμε κάθε τρόπαιο.

Ποια είναι η πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή;

Νομίζω ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, θα είναι μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Φοίνικα. Ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς!

Η ευχή για τη φετινή χρονιά

Η ευχή μου είναι να νικήσουμε, είτε είναι το Κύπελλο, είτε το Πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία η διοργάνωση, θα ήθελα απλά να κερδίσουμε όσο περισσότερους αγώνες γίνεται. Ξέρω ότι έχουμε την προοπτική, θα πρέπει απλά να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares