Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 22:20

Στη Σαντορίνη το νέο αστέρι του ΑΟ Θήρας Έρικα Μερκάδο

Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και τη λαχτάρα να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Θήρας, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στη Σαντορίνη το νέο αστέρι της ομάδας, Έρικα Μερκάδο.

Τη διεθνή διαγώνια της Αργεντινής υποδέχθηκε θερμά στο αεροδρόμιο εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου η Sports Director του Α.Ο. Θήρας, Ελένη Μεμετζή.

Η Μερκάδο που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τις «Πάνθηρες» της νοτιοαμερικάνικης ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 16η θέση στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης, ανάμεσα σε 24 ομάδες, «έλαμψε» στα γήπεδα της Ολλανδίας καθώς σε 5 από τα συνολικά 9 ματς της Αργεντινής, σε προκριματικό όμιλο και στη φάση των «16», η μπόμπερ του Α.Ο Θήρας αναδείχθηκε τοπ σκόρερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα η Μερκάδο, που μετά από τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης θα ενσωματωθεί σύντομα υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς στις προπονήσεις της ομάδας στην παρθενική της συμμετοχή σε Μουντοβόλεϊ πέτυχε συνολικά 123 πόντους, 109 από επίθεση, 9 από μπλοκ και 5 με άσους!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares