Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 11:34

ΑΟ Θήρας: Πρώτη φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό

Μετά από τρεις νίκες στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας επί αθηναϊκού εδάφους, ο Α.Ο. Θήρας γνώρισε το χθες βράδυ στο κλειστό του Ρέντη, την πρώτη του φετινή ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 (26-24, 25-20, 25-21).

Απόψε στις 19.00 στο Κερατσίνι το τελευταίο φιλικό εκτός έδρας με τον τοπικό Απολλώνιο.

Το Σάββατο εξάλλου, στο πιο δυνατό τεστ έως τώρα, η ομάδα μας στα δύο πρώτα σετ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αποδίδοντας κατά διαστήματα βόλεϊ πολύ υψηλού επιπέδου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο α’ σετ οι αθλήτριες του Βλάντμιρ Βάσοβιτς, που, παρά κάποια λάθη, έδειξαν και πάλι φοβερή μαχητικότητα και διάθεση, έφτασαν πρώτες σε σετ μπολ (23-24), ενώ μέχρι τα μισά του β’ σετ (15-14) οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, με τον Α.Ο Θήρας να είναι άκρως ανταγωνιστικός. Στο γ’ σετ οι δύο προπονητές, έκαναν πολλές αλλαγές και δοκιμές σε πρόσωπα, με τον κ. Βάσοβιτς να χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων (Φάκη, Τσοχαντζή, Αδαμοπούλου) αντί της λίμπερο Μπελιά, την 18χρονη Μαρία Καραμπάση, που έκανε το φετινό ντεμπούτο της, έστω και ανεπίσημο, με τα «χρώματα» του Α.Ο. Θήρας.

Ικανοποιημένος από το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, που έδωσε «συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και πρόσθεσε: «Εμείς στη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε κάποια καλά, αλλά και κάποια αρνητικά στοιχεία. Και σε αυτά θα επικεντρωθούμε από τη Δευτέρα στις προπονήσεις για να τα βελτιώσουμε. Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο α’ σετ και για ένα διάστημα στο β’ σετ. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η ομάδα πηγαίνει όλο και καλύτερα…» τόνισε ο Σέρβος προπονητής, που στο αποψινό 2ο φετινό φιλικό στο Κερατσίνι με τον ΟΦΑ Απολλώνιο θα έχει την ευκαιρία να βγάλει επιπλέον πολύτιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας.

Τέλος ο κ. Βάσοβιτς, μολονότι θα στερηθεί για τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα τις πολύτιμες υπηρεσίες της Έρικας Μερκάδο, εξέφρασε την χαρά του, για την πρόκριση, αλλά κυρίως για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της διεθνούς Αργεντίνας άσου του Α.Ο. Θήρας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πολωνίας & Ολλανδίας και της ευχήθηκε καλή συνέχεια.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares