Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 10:09

Φερονίκη Ζιώγα: Δυνατά μας σημεία το σερβίς και το μπλοκ

Τις θετικές της εντυπώσεις της από τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας μας στα φιλικά προετοιμασίας της Αθήνας, εξέφρασε η «αιχμή του δόρατος» του Α.Ο. Θήρας, Φερονίκη Ζιώγα, που ευελπιστεί, ότι μαζί την Αργεντίνα «μπόμπερ», Έρικα Μερκάδο, θα προσφέρουν πολύτιμες επιθετικές λύσεις στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς.

Η 26χρονη διαγώνια από τον Τύρναβο Θεσσαλίας, που στην παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ ως αθλήτρια του ΑΣΠ Κορίνθου, έγραψε ιστορία, ούσα την 8η αγωνιστική η πρώτη MVP στην ιστορία του κορινθιακού συλλόγου, φιλοδοξεί σε μία ακόμη συμμετοχή της στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις με τη φανέλα του Α.Ο Θήρας.

«Δουλεύουμε κάθε μέρα στο γήπεδο και μέσα από τα φιλικά προσπαθούμε να “δεθούμε” όλο και περισσότερο ως ομάδα. Δεν έχουμε αρκετό διάστημα που παίζουμε όλες μαζί και σίγουρα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει, αλλά και αυτά που θα δώσουμε μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα μας βοηθήσουν στο στόχο μας. Περιμένουμε επίσης και την Έρικα Μερκάδο, να γυρίσει με το καλό από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, για βρούμε ακόμη περισσότερο την κατάλληλη «χημεία» περισσότερο. Θεωρώ πάντως, από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας στα φιλικά, ότι δυο από τους τομείς που θα ξεχωρίσουμε ως ομάδα θα είναι το σερβίς και το μπλοκ μας».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares