Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 01:01

Αναχώρησε για Κύπρο ο Φοίνικας Σύρου

Ο Φοίνικας Σύρου θα συμμετάσχει στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Πετόσφαιρας Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στην Κύπρο την Παρασκευή (23/9) και το Σάββατο (24/9) μαζί με την τοπική ομάδα, τον Παναθηναϊκό και την Kuweit Sporting Club.

Ο Φοίνικας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 20:30. Στην περίπτωση που επικρατήσει στην αναμέτρηση, θα αγωνιστεί στον τελικό του Τουρνουά το Σάββατο 24/9 επίσης στις 20:30. Στην περίπτωση που ηττηθεί, θα παίξει μικρό τελικό στις 18:00.

Η αναχώρηση του Φοίνικα από τη Σύρο προς την Αθήνα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ σε κυπριακό έδαφος η αποστολή θα πατήσει αργά το βράδυ. Κατά την τελευταία προπόνηση σε συριανό έδαφος, ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ικανοποιημένος για το πώς έχει κυλήσει μέχρι στιγμής η προετοιμασία, ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί μέχρι το τέλος της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε συγκεκριμένα πως “Μέχρι τώρα η προετοιμασία έχει πάει ακριβώς όπως την έχουμε προγραμματίσει. Υπάρχει πολλή διάθεση και όρεξη, τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γενικότερα και από το πώς λειτουργούν οι παίκτες, αλλά και οργανωτικά και διοικητικά.

Πάμε για το πρώτο τεστ. Είναι σίγουρα λίγο νωρίς, αλλά λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στη Σύρο, που είναι δύσκολα τα φιλικά, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθεί όλη η ομάδα μαζί και να δούμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει. Όπως είπα είναι λίγο νωρίς, αλλά είναι η αρχή και μετά από αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι να φτάσουμε την ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares