Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 11:39

Δήλωσε συμμετοχή στην Volley League ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Παρά τις δυσκολίες και τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Πανναξιακό ΑΟΝ υπάρχει εξέλιξη που ενθαρρύνει όλους όσους θέλουν τον σύλλογο της Νάξου να συνεχίσει την πορεία του στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ.

Συγκεκριμένα το S.C. έχει την αποκλειστική πληροφορία ότι η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ δήλωσε εμπρόθεσμα συμμετοχή κανονικά στην Volley league Γυναικών και θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Σίγουρα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος αφού στην Γενική συνέλευση και την εξαγγελία των αρχαιρεσιών, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ. και έτσι ο σύλλογος μένει κατά κάποιο τρόπο «ακυβέρνητος».

Επίσης το ρόστερ αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς όλες οι αθλήτριες της περσινής ομάδας έχουν υπογράψει σε άλλους συλλόγους.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ όμως έχει το ''know how'', αφού και άλλες χρονιές έχει συναντήσει δυσκολίες, τις οποίες όμως όχι μόνο ξεπέρασε, αλλά στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στις Ελληνικές διοργανώσεις.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων που έρχονται! 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares