Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 16:20

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Παγκορασίδες του Απόλλωνα Νάξου που νίκησαν στις λεπτομέρειες τον ΑΟ Θήρας

Οι πρωτοεμφανιζόμενες σε τελικό Παγκορασίδες του Απόλλων Νάξου και του ΑΟ Θήρας πιστοποίησαν χθες στη Πάρο ότι το Κυκλαδίτικο Βόλεϊ εκτός από παρόν έχει και μέλλον.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα της Νάξου πήρε τη νίκη στο 5ο σετ και πανηγύρισε τον τίτλο που είναι ο πρώτος από την ίδρυση της πριν πέντε χρόνια.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε δύο φορές (1-0, 2-1), αλλά ο ΑΟ θήρας ήταν πολύ ανταγωνιστικός φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα με το τάι μπρέικ να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Στις όμορφες στιγμές το καλό κλίμα ανάμεσα στα κορίτσια που έφυγαν αγκαλιασμένες από το γήπεδο.

PAGORASIDES ME APOLLON TELIKOS

Οι δύο ομάδες με την σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις και την παρουσία τους στους τελικούς δείχνουν την καλή δουλειά που γίνεται στις αναπτυξιακές ηλικίες, με τον μέλλον να τους ανήκει.

Τα σετ: 25-18, 19-25, 25-14 , 20-25, 20-18

APOLLON PAGORASIDES PROTATHLITRIES 1

Η ανακοίνωση του Απόλλων Νάξου 

Σήμερα γράφτηκε η πρώτη σελίδα της ιστορίας μας !Για πρώτη φορά η ομάδα μας πήρε το πρωτάθλημα παγκορασιδων στις Κυκλάδες!!!Συγχαρητήρια πολλά στα κορίτσια και στον κόουτς μας κυρ. Ιωάννη Φραγκίσκο!!!Πολλά συγχαρητήρια και στα κορίτσια του ΑΟ Θήρας όπου μας χάρισαν ένα φανταστικό θέαμα!Επίσης θα θελαμε να ευχαριστησουμε πολύ τον κυρ.Μανωλη Σιφναιο για την άψογη φιλοξενία!!!Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια!

PAGORASIDES 2H THESI

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

Τη δεύτερη θέση στο κύπελο Κυκλάδων κατέκτησαν οι παγκορασίδες του Α.Ο. Θήρας μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τριών ωρών έναντι των παγκορασίδων του Α.Σ. Απόλλων Νάξου, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάρο.
Τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας που για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας συμμετείχαν σε τελικό κυπέλου έδωσαν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι υπερβάλλοντας εαυτούς, διατηρώντας καθόλη τη διάρκεια του τρίωρου αγώνα την αγωνιστικότητα και το σθένος τους, καταλήγοντας να αγωνίζονται για τη νίκη στο 5ο σετ, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, λήγοντας με την ελάχιστη διαφορά των δύο πόντων 20-18.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας και τους προπονητές για την ποιότητα και το επίπεδο του αγώνα και της προετοιμασίας τους το οποίο αποτελεί σπουδαία επένδυση και νίκη της ομάδας μας για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι

KOUFOPOULOU ROUSSOS FRAGISKOS

Η δήλωση του προπονητή του Απόλλων Νάξου, Γιάννη Φραγκίσκου:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων που μας πρόσφεραν ένα μοναδικό παιχνίδι που τα είχε όλα και άφησε πολύ ευχαριστημένους όλους τους θεατές

Παίξαμε καλά κατά διαστήματα αλλά μιλάμε για παιδιά γυμνασίου που έπαιζαν πρώτη φορά σε τελικό και μόνο να κερδίσουν πράγματα είχαν.

Ειχαμε πολύ άγχος σαν φαβορί αλλά και η Σαντορίνη έπαιξε πάρα πολύ καλά.Τ ο πρωτάθλημα το αφιερώνω στους δύο ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου την εφορο κυρία Ειρηνη Κουφοπουλου και τον πρόεδρο Ιωάννη Ρουσσο και στα παιδιά που είναι ο πνεύμονας αυτής της ομάδα.

Ευχομαι καλή συνέχεια καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στο Φιλωτι που αγωνίζεται σήμερα στον τελικό για το πρωτάθλημα γυναικών στην Σύρο.

PAGORASIDES OMADA PAROS 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares