Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 09:58

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των προαγωνιστικών τμημάτων του Α.Ο. Θήρας

Παρά την πανδημία που μας ταλαιπώρησε και φέτος, η αθλητική χρονιά 2021- 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τις ακαδημίες του Α.Ο. Θήρας στις οποίες αθλούνται 120 παιδιά, με τις προπονήσεις να ολοκληρώνονται με γιορταστικό τρόπο με αθλοπαιδιές, μπουγελώματα και beach volley για τα προ αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά τμήματα, αυτά συνεχίζουν τις προπονήσεις τους έχοντας αποδείξει στα παρκέ την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Α.Ο. Θήρας, συμμετέχοντας στα final4 των αντίστοιχων τμημάτων γειτονικών νησιών, με τις νεανίδες μας να κατακτούν τη 2η θέση στο final 4 νεανίδων , και τις κορασίδες να ετοιμάζονται και εκείνες για το final 4 , όπως και οι παγκορασίδες.

Α.Ο. Θήρας

Με την ολοκλήρωση μιας ακόμη αθλητικής χρονιάς, παρά τη συνέχιση των προπονήσεων για αρκετά τμήματά μας, ευχαριστούμε όλες τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τις επιτυχίες που μας χάρισαν και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία, δημιουργία και χαρές.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares