Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 14:59

Δεύτερη ξένη στον ΑΟ Θήρας Μιλάνα Μπόζιτς

Την έναρξη της συνεργασίας με την Μιλάνα Μπόζιτς που είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.

Η νεαρή αθλήτρια που αγωνίζεται ως πασαδόρος αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή ξένης τη φετινή σεζόν για την ομάδα από τη Σαντορίνη.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την 22χρονη διεθνή της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, Μιλάνα Μπόζιτς. Η πρώην αθλήτρια της Top Speed (Κινεζική Ταϊπέι), με ύψος 1.84μ, αγωνίζεται ως πασαδόρος και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο της Volley League γυναικών 2022-2023.

Γεννημένη στις 19 Ιουλίου 2000 στη Μόντριτσα η Μπόζιτς ξεκίνησε το 2015 την καριέρα της στην τοπική ΖΟΚ Μόντριτσα. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην ελβετική Volleyball Franches-Montagnes, και την επόμενη σεζόν στη σερβική ΖOK Ub. Υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού της ομάδας μας, Βλάντιμιρ Βούκοβιτς και με συμπαίκτρια την Κέτσμαν, κατέκτησε Πρωτάθλημα και Super Cup Σερβίας, ενώ ήταν φιναλίστ Κυπέλλου και 5η στο CEV Cup. Μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαία πασαδόρος της σερβικής Λίγκας. Την τελευταία σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Tαϊβάν με την Top Speed.

Ως εξαιρετικά ταλαντούχα και εξελίξιμη αθλήτρια, κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας της σε ηλικία 14 ετών, ενώ στα 16 της έκανε το ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Γυναικών της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, του οποίου αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος έως σήμερα.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον Α.Ο. Θήρας η Μιλάνα Μπόζιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ανυπομονώ να δουλέψω ξανά με τον κόουτς Βάσοβιτς και την Κέτσμαν. Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ όμορφη σεζόν μπροστά μας, γιατί η Ελλάδα είναι όμορφη, και το να συνδυάζεις βόλεϊ υψηλού επιπέδου σε έναν τόσο όμορφο τόπο, όπως η Σαντορίνη είναι πολύ σπάνιο και ευχαριστώ τη διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, για την ευκαιρία που μου δίνει».

Η διοίκηση του συλλόγου μας καλωσορίζει τη Μιλάνα στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και της εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares