Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 16:11

ΑΟ Θήρας: Οι πρώτες δηλώσεις των Βάσοβιτς - Ρίστιτς ως τεχνικό δίδυμο

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκανε το τεχνικό δίδυμο των Σέρβων του ΑΟ Θήρας Βλάντιμιρ Βάσοβιτς – Νεμάνια Ρίστιτς.

Για 2η φορά στην ιστορία του ΑΟ Θήρας, μετά τον Σέρβο Μπράνκο Γκάιτς, ένας ξένος τεχνικός, ο συμπατριώτης του, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν της Volley League γυναικών στον πάγκο της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Στο πλευρό του, αρωγός στην προσπάθειά αυτή, θα είναι ο συμπατριώτης του και πρώην συνεργάτης του κ. Γκάιτς στη σερβική Ραντνίσκι, Νεμάνια Ρίστιτς.

Ο 47χρονος πολύπειρος τεχνικός, που διαδέχθηκε στον πάγκο μας τον Κώστα Παπαδόπουλου. είχε «συστηθεί» για πρώτη φορά στους φιλάθλους του ελληνικού βόλεϊ, το 2002-2003.

Τη σεζόν εκείνη αγωνιζόμενος ως διαγώνιος στον ΟΠΕ Ρεθύμνου είχε πετύχει με τη βοήθεια των συμπατριωτών του Πίτσοβιτς, Στοϊκοβιτς, αλλά και του Γεωργιανού Μπελομπέκοφ να κρατήσουν την κρητική ομάδας στην Α1 Κατηγορία.

Έπειτα από 8 χρονιά ο πρώην τεχνικός της σερβικής ΟΚ Τέντ επιστρέφει και πάλι στα ελληνικά γήπεδα, αυτή τη φορά ως καταξιωμένος και επιτυχημένος ομοσπονδιακός προπονητής των «μικρών» Εθνικών της Σερβίας, για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας μας για διάκριση.

Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας ο κ. Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, σχολιάζοντας το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, ενώ μίλησε για όσα θέλει να πετύχει ως «τιμονιέρης» του ΑΟΘ.

«Αρχικά αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευγνώμων απέναντι στη διοίκηση του Α.Ο. Θήρας που με εμπιστεύτηκε μαζί με τους βοηθούς μου, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όταν μου έγινε η πρόταση να αναλάβω την ομάδα, δεν το σκέφτηκα πολύ. Ξέρω ότι η ο Α.Ο. Θήρας είναι ένας ισχυρός και οργανωμένος σύλλογος με φιλοδοξία να προοδεύει χρόνο με τον χρόνο, οπότε, είμαι βέβαιος ότι επέλεξα το κατάλληλο σωματείο και πρωτάθλημα, για να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου.

Είμαι πεπεισμένος, ότι με τη σωστή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους που επιθυμούμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό από πέρυσι, αφού κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει τέσσερις ξένες αθλήτριες, γεγονός που ασφαλώς θα ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού των ομάδων, αλλά και της Volley League. Εμείς θέλουμε να είμαστε μεταξύ των καλύτερων ομάδων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα «δεμένο» σύνολο, που να μπορεί να διεκδικήσει όλους τους στόχους του.

Ανυπομονώ πολύ να έρθω στο νησί για πιάσω δουλειά στην ομάδα και να κάνουμε μία νέα αρχή».

Από την πλευρά του, ο 27χρονος κ. Νεμάνια Ρίστιτς στις πρώτες του δηλώσεις, ως νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας αντίστοιχα, τόνισε: «Η συνεργασία μου με τον Α.Ο. Θήρας είναι μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Από τον κ. Γκάιτς με τον οποίο συνεργάστηκα μέχρι φέτος στο πρωτάθλημα της Σερβίας, είχα ακούσει τα καλύτερα για το σύλλογο της Σαντορίνης: Για το «οικογενειακό» κλίμα που υπάρχει, την σοβαρή και οργανωμένη διοίκηση και τους υψηλούς στόχους που έχει πάντα αυτή η ομάδα. Αυτός ήταν και ένας από τους τους λόγους που αποδέχθηκα, χωρίς δεύτερη σκέψη, την τιμητική πρόταση του Α.Ο. Θήρας και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares