Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 10:53

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι τίτλου στον Ρέντη – Όλα τα σενάρια και οι ελπίδες για τον Φοίνικα Σύρου

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη (17:00) σε ένα ματς κομβικό για τον τίτλο στη Volley League - Οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος για τον Φοίνικα Σύρου.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μάχονται» στο κλειστό του Ρέντη (17:00) για την 9η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ Φάσης της Volley League, σε ένα ματς που είναι πιθανό να κρίνει και τον φετινό τίτλο.

Οι πράσινοι είναι στους 31 βαθμούς δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και με νίκη στον Ρέντη «κλειδώνουν» τον τίτλο, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στους 28 και θέλει νίκη για να μείνει στο «κόλπο», ή «καθαρό» τρίποντο με 3-0 σετ και 75-49 πόντους, προκειμένου στην ισοβαθμία να είναι πάνω από το τριφύλλι.

Ο Ολυμπιακός του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει κάνει ένα απίθανο «ντεμαράζ» στο μίνι πρωτάθλημα της Volley League και κυνηγάει τον τίτλο, ενώ πιθανότητες πέρα από τους δυο «αιώνιους» έχει και ο Φοίνικας Σύρου, που όμως θέλει έναν συγκεκριμένο συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το δεδομένο είναι πως ο Παναθηναϊκός με νίκη απόψε στον Ρέντη είναι πρωταθλητής. Εφόσον κερδίσει ο Ολυμπιακός, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, όποια κι αν είναι η έκταση του σκορ της νίκης των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ιδανικό στόχο τη νίκη με 3-0 σετ και να καταφέρουν να περιορίσουν τον Παναθηναϊκό κάτω από 49 κερδισμένους πόντους ώστε να αποκτήσουν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας το οποίο κρατάει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 3-0 σετ στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Σε αντίθετη περίπτωση θέλουν έστω απλή νίκη, ακόμα και με 3-2 σετ για να περιμένουν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Φοίνικα εντός έδρας, την ώρα που εκείνοι θα παίζουν στη Ζηρίνειο με την Κηφισιά και θέλουν μόνο τρίποντο.

Από την άλλη, για τον Παναθηναϊκό, αν δεν κερδίσει τα πράγματα είναι απλά. Θέλει έστω 49 πόντους συνολικά σήμερα και να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον Φοίνικα είτε 3-0 είτε 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως και ο Φοίνικας έχει ελπίδες για τον τίτλο, αφού έχει 26 βαθμούς. Απλά υπάρχει μόνο ένα σενάριο για εκείνον. Ο Φοίνικας θα πρέπει να νικήσει με καθαρό σκορ 3-0 ή 3-1 σετ τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική στο Μαρούσι και παράλληλα ο Ολυμπιακός να νικήσει τον Παναθηναϊκό με οποιοδήποτε σκορ αύριο στο Μελίνα Μερκούρη και παράλληλα να ηττηθεί στην Κηφισιά από την τοπική ομάδα με 3-0 ή 3-1 σετ.

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 31
Ολυμπιακός 28
Φοίνικας Σύρου 26
ΠΑΟΚ 22
Μίλωνας 2
Κηφισιά 2

Πρόγραμμα αγώνων

9η αγωνιστική
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
Μίλωνας – Κηφισιά

10η αγωνιστική
Κηφισιά – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου
ΠΑΟΚ – Μίλωνας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares