Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 11:48

Τζιουμάκας: Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, πάμε για το τρίποντο κόντρα στην Κηφισιά – Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια

Μπορεί ο Φοίνικας Σύρου ONEX να ηττήθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον Ολυμπιακό, ωστόσο το πρωτάθλημα της Volley League έχει τέσσερις ακόμα στροφές, με τις δύο εξ αυτών να είναι ντέρμπι κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου (με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό).

Οι μαθηματικές ελπίδες του Φοίνικα λοιπόν υπάρχουν ακόμα στον στόχο του πρωταθλήματος και έτσι στο αυριανό παιχνίδι ενάντια στην Κηφισιά (13/4, 19:00) το τρίποντο θα κρατήσει την ομάδα εντός στόχου.

Όπως επεσήμανε και ο διαγώνιος της ομάδας, Γιώργος Τζιουμάκας, η σεζόν έχει δρόμο ακόμα, για αυτό και ο Φοίνικας θα διεκδικήσει τις νίκες στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, ελπίζοντας σε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων και από τους άλλους αγώνες.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας είπε συγκεκριμένα για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά: Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας έχει πειράξει όλους, ήταν ένα κακό αποτέλεσμα ωστόσο δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες εμείς θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι, θα διεκδικούμε κάθε πόντο, κάθε φάση και με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα θα μπει για να πάρει το τρίποντο, θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει και από κει και πέρα προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα σκληρά ντέρμπι και παράλληλα κοιτάμε να κερδίζουμε εμείς. Ακόμα έχει δρόμο η σεζόν, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και φυσικά έχουμε και το League Cup.

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του αγώνα

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα τα εισιτήριά τους, στο γραφείο του Φοίνικα Σύρου ONEX (Ηρ. Πολυτεχνείου 72, Ερμούπολη, 2281 063168).

Ωράριο γραφείων:

Τρίτη 12/4 10:00 – 14:00 και 18:30 – 20:30

Τετάρτη 13/4 10:00 – 14:00

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares