Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 21:32

Δεν τα κατάφερε ο Φοίνικας απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Φοίνικας Σύρου ηττήθηκε με 3-1 σετ στο «Δημήτριος Βικέλας» από τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Β' φάσης της Volley League, χάνοντας σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι με το «τρίποντο» που πήρε χάρη στο 3-1 έφτασε στους 23 πόντους πιάνοντας προσωρινά κορυφή, αφού θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναθηναϊκού. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικό έδαφος μένοντας στους 20 πόντους και την τέταρτη θέση.

Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στα δύο πρώτα σετ τα οποία και κατέκτησαν, με τους Συριανούς να μπαίνουν εκ νέου στη διεκδίκηση της νίκης μειώνοντας σε 2-1. Το τέταρτο σετ αποδείχθηκε και καθοριστικό, με τους Πειραιώτες να κάνουν μια εντυπωσιακή ανατροπή και να φτάνουν στη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν όντας αρκετά κοντά, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι είχαν βρει ρυθμό επιθετικά και με οδηγό τον Τέπαν κατάφερναν όσο περνούσε η ώρα να ανεβάζουν τη διαφορά που τους έδινε τη δυνατότητα να έχουν μία άνεση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 0-1 στα σετ επικρατώντας με 25-15.

Το δεύτερο σετ ήταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 14-17 όμως ο Φοίνικας έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα. Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στη συνέχεια στο 19-22, όμως ξανά η ομάδα της Σύρου ισοφάρισε. Εκεί όμως ο Πέριτς με δικούς του συνεχόμενους πόντους έδωσε τη λύση στους Πειραιώτες που έκαναν το 23-25 και έκαναν το 0-2.

Στο τρίτο σετ ο Φοίνικας ξεκίνησε καλύτερα έχοντας ένα μικρό προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός κατάφερνε να μένει κοντά και εν τέλει να φέρει το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τους δύο αντιπάλους να είναι στο 21-21. Όμως η ομάδα της Σύρου με πρωταγωνιστή τον Στερν κατάφερε να φτάσει στο 25-22 και να μειώσει σε 1-2 στα σετ.

Ο Φοίνικας ξεκίνησε ιδανικά το τέταρτο σετ με το 5-0 να βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Η διαφορά ανέβηκε με το 9-3 και στη συνέχεια στο 13-8. Σε εκείνο το σημείο ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι κάλεσε τάιμ άουτ και όλα άλλαξαν. Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι και με μια τρομερή ανατροπή έφεραν τα πάνω κάτω, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 19-25, και παίρνοντας τη νίκη επικρατώντας με 1-3.

Τα σετ: 16-25, 23-25, 25-22, 19-25

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares