Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 20:45

«Μάχη» μεταξύ ΑΟ Θήρας και και Ολυμπιακού στη Σαντορίνη (το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής)

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Volley League γυναικών και τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 25ης αγωνιστικής θα κρίνουν πολλά για την τελική κατάταξη των ομάδων σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχει το πιο εύκολο έργο καθώς υποδέχεται τον ουραγό Αίαντα Ευόσμου.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, που προέρχεται από την προ 15νθημέρου νίκη του επί του ΠΑΟ που του επέτρεψε να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή, δοκιμάζεται στην έδρα του φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΟ Θήρας, με την ομάδα της Σαντορίνης να είναι και η τελευταία που νίκησε τις ερυθρόλευκες στο πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ διαφορετικός από τον πρώτο γύρο με Άγκοστ, Κονόμη, δεν είναι τυχαίο ότι συμπληρώνει ένα γύρο αήττητος και κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρούμε στα πλέι οφ. Όλα αυτά δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση κι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία όπως δείξαμε στο φάιναλ φορ και ελπίζουμε στη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός του ΑΟΘ Κώστας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός των ερυθρόλευλων Κάρλο Παρίζι σημείωσε: «Το Σάββατο, έχουμε ένα δυνατό ματς με τη Σαντορίνη. Νομίζω, ότι αυτή η ομάδα αξίζει μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία, γιατί παίζει καλό βόλεϊ. Ερχόμαστε από μια καλή στιγμή, από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε αυτό που κάναμε στο ντέρμπι με άλλη μία καλή εμφάνιση».

Στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής υπάρχει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον 4ο της βαθμολογίας Άρη να υποδέχεται τον τρίτο ΠΑΟΚ και τις δύο ομάδες να χωρίζουν τρεις βαθμοί.

«Αυτό που φαινόταν από την αρχή ότι δηλαδή θα φτάναμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να κριθεί η κατατάξη των ομάδων στην πρώτη εξάδα έγινε πραγματικότητα και το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά γαι τις θέσεις 3-5. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το μας, κι είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφερουμε να πετύχουμε τον στόχο μας έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμα μας», δήλωσε ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων Γιάννης Τσαϊρέλης.

Σε λίγο θα ακολουθήσουν και οι δηλώσεις του ΠΑΟΚ...

Το αποτέλεσμα του αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ ένδιαφέρει άμεσα και την ΑΕΚ που είναι στην 5η θέση (με 2 βαθμούς λιγότερους από τον Άρη) και υποδέχεται τις Αμαζόνες με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας να δίνει τη δική της μάχη για να αποφεύγει τα πλέι άουτ.

Οι Αμαζόνες είναι στην 10η θέση, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από το 9ο Μαρκόπουλο, με τον ΑΟΜ να αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στον Ηλυσιακό με τις φιλοξενούμενες να είναι ισόβαθμες στην προτελευταία θέση με τον Πορφύρα έχοντας από 8 βαθμούς.

Ο δε Πορφύρας υποδέχεται τον 11ο Πανναξιακό (έχει 11 βαθμούς) σε ένα επίσης ποιλύ σημαντικό ματς για την τελική κατάταξη των ομάδων εν όψει των play outs.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών (όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:00)

Σάββατο 19/3/2022
Σαντορίνης, 19.00, ΑΟ Θήρας - Oλυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος - Μαρκάτης, Επόπτες: Δρόσος - Σαμοθράκης, Γραμματεία: Γαρδέλη, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος

Αγίου Θωμά, 19:00, Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μεταξά - Γεωργάκη, Επόπτες: Κολλάρου Ελ. - Κώτσιας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης

Μίκρας, 19.00 ΑΣ Άρης - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας - Κατσιούλης, Επόπτες: Κακάτσιου - Κοτσικάρη, Γραμματεία: Δεληκωστίδου, Παρατηρητής: Σιδηράς

Μαρκοπούλου, 19.00, ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Μουλά Λ. - Αντωνόπουλος, Επόπτες: Καπότης - Παυλάκης, Γραμματεία: Πεσίνογλου, Παρατηρητής: Πολίτης

«Π.Σαλπέας», 19.00, ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟΝ Πανναξιακός
Διαιτητές: Κυριοπούλου - Νικάκης, Επόπτες: Χατζηβασιλείου - Μουζακίτη, Γραμματεία: Πσπαλά Μ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης

Χαλκιοπούλειο, 19.00, ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Χλωρός - Μαυράκης, Επόπτες: Καλαντζής - Στάϊκος, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής

«Απ.Κόντος», 19.00, ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Μουλά Ειρ. - Μιχαήλογλου, Επόπτες: Σταυράτη - Παπαθανασίου, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Παπαστάμος

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares