Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 23:12

Οι δηλώσεις από τη μεγάλη νίκη του ΑΟ Θήρας

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Θήρας Κώστα Παπαδόπουλου, της αρχηγού Μαριαλένας Αρτακιανού μετά την πρόκριση στον τρίτο σερί τελικό κυπέλλου γυναικών, καθώς και του προπονητή της Θέτιδας Βούλας Γιώργου Ρούση και της λίμπερο Ελευθερίας Μανιατογιάννη.

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Όλα τα παιχνίδια φέτος με τη Θέτιδα ήταν αμφίρροπα. Και οι δύο ομάδες ήταν καλά προετοιμασμένες στο τακτικό κομμάτι. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση σήμερα και πήγαμε καλά τακτική, ενώ το σερβίς μας ήταν επιθετικό. Ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Φαβορί είναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός αλλά και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το κύπελλο».

Η αρχηγός του ΑΟ Θήρας Μαριαλένα Αρτακιανού τόνισε: «Δύσκολο παιχνίδι και κρίσιμη ήταν η ανατροπή που κάναμε στο πρώτο σετ. Και οι δύο ομάδες θέλαμε τη νίκη αλλά δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Αύριο ο τελικός είναι άλλο ματς. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός αλλά και εμείς ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε. Είναι ευχάριστο που ο σύλλογος είναι σε τρίτο σερί τελικό κυπέλλου».

Ο προπονητής της Θέτιδας Γιώργος Ρούσης δήλωσε:
 «Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν η απώλεια του πρώτου σετ. Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Συνολικά παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά και ο ΑΟ Θήρας έκανε καλό παιχνίδι. Έχει εμπειρία η ομάδα της Σαντορίνης από τέτοια ματς και το εκμεταλλεύτηκε. Πλέον συνεχίζουμε και θέλουμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στο πρωτάθλημα».

Η λίμπερο της Θέτιδας Ελευθερία Μανιατογιάννη τόνισε:
 «Ήταν ένας ημι-τελικός και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι χάσαμε το πρώτο σετ. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Η αντίπαλός μας ήταν πιο έμπειρη και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares