Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 10:50

Έτοιμος για τον ημιτελικό ο ΑΟ Θήρας

Στο όμορφο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή του Α.Ο. Θήρας για να δώσει το «παρών» στο Final- 4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, τη γιορτή του αθλήματος, που επιστρέφει ξανά έπειτα από 3 χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, στο καλεντάρι του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Το απόγευμα της Παρασκευής 11/3 η φιναλίστ ομάδα μας, μία από τις 4 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης μαζί Παναθηναϊκό, Ηλυσιακό Α.Ο. και ΑΣΠΕ Θέτις, θα διεκδικήσει στις 19.00 (ERTSPORTS HD) στο ανακαινισμένο κλειστό «Λίντο» κόντρα στην «πρωτάρα» ομάδα της Βούλας, την πρόκριση στον 3ο τελικό κυπέλλου γυναικών και τρίτη συνεχόμενη στην ιστορία του.

Τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου, που προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο των αγώνων, όπως δηλώνουν και με την… μαντινάδα στα special μπλουζάκια τους, είναι έτοιμα για όλα. Με «όπλο» τους το πάθος και τη «δίψα» για διάκριση, θέλουν αρχικά μετά τις Σέρρες (2019) και την Ηλιούπολη (2021) να φτάσουν για 3η φορά στον τελικό και μετά στο μεγάλο ραντεβού του θεσμού, να τα δώσουν όλα για να «γράψουν ιστορία»!

Με φόντο λοιπόν το βαρύτιμο τρόπαιο A.Ο. Θήρας και ΑΣΠ Θέτις στις φετινές τους μονομαχίες «μετράνε» αμφότερες από μία εντός έδρας νίκη και ο αποψινός β’ ημιτελικός, έχει για την ομάδα μας χαρακτήρα «τελικού».

«Είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτά του πρωταθλήματος. Όταν έρχεσαι να διεκδικήσεις ένα τρόπαιο είναι διαφορετικό. Ελπίζω να προσφέρουμε θέαμα σε μία γιορτή του βόλεϊ. Για εμάς είναι χρονιά - ορόσημο καθώς η ομάδα κλείνει 10 χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το τρόπαιο» δήλωσε ο τεχνικός μας, Κώστας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της η αρχηγός Μαριλένα Αρτακιανού, στην 3η της και άπαντες ευχόμαστε «φαρμάκερη» προσπάθεια να φέρει το βαρύτιμο στην Σαντορίνη μας, τόνισε τα εξής: «Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που βρισκόμαστε σε f-4. Ήταν ένας από τους στόχους μας. Πιστεύουμε ότι θα γίνει μία δυνατή διοργάνωση. Θα απολαύσει ο κόσμος τα παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες».

Το πρόγραμμα του Final-4

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Α' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 16.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Β' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Ο. Θήρας

Τελικός - Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares