Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 20:59

Live Stream: ΓΕ Ηρακλείου - ΑΜΣ Φιλωτίου (Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20 | 1η αγωνιστική)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το κλειστό του Μαρκόπουλου τον τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος της Κ-20 μεταξύ της Γ.Ε. Ηρακλείου και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

 

Ρίχνονται στη «μάχη» του Πανελληνίου οι ''Αμαζόνες'' του ΑΜΣ Φιλωτίου (το πρόγραμμα)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΑ

BES DES

Στο ‘’Μπες Δες’’ γνωρίζουμε ότι για τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας, χρειάζονται μόνο χαμόγελα, αγάπη και ευτυχία για να μοιραστείτε με εκείνους που αγαπάτε! Κι επειδή οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τις στιγμές αυτές μοναδικές κι αξέχαστες για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Είμαστε εδώ, γεμάτοι χαρά και δημιουργικότητα ώστε να μετατρέψουμε τις πιο σημαντικές στιγμές σας, σε λαμπερή γιορτή, ακριβώς όπως τις έχετε ονειρευτεί.

Στο ‘’Μπες Δες’’ θα βρείτε ευφάνταστες μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μοναδικές κατασκευές διακόσμησης, με κουφέτα, ζαχαρωτά, και ό,τι έχετε φανταστεί ώστε οι επιλογές σας να μαγέψουν και να ξεχωρίσουν.

Το ‘’Μπες Δες’’ είναι έτοιμο, με πολύ όρεξη , να υλοποιήσει με αγάπη και φαντασία τις δικές σας ιδέες και επιθυμίες και να σας προτείνει ένα πακέτο όμορφο, λειτουργικό και κεφάτο με τιμές, ισάξιες με την ποιότητα και την αισθητική των προτάσεων μας.

Ελάτε να βρούμε μαζί την ιδανική ιδέα για να κάνετε αυτή την ξεχωριστή μέρα πιο ιδιαίτερη, χαρούμενη, πρωτότυπη, μοναδική, ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί!

Έχετε τη δυνατότητα να στολίσετε τις πολύτιμες στιγμές σας μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε είδη γάμου και βάπτισης, όπως πρωτότυπα προσκλητήρια, χειροποίητες μπομπονιέρες, κουτιά, λαμπάδες, μαρτυρικά, βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια , στέφανα, είδη διακόσμησης, μοναδικά σε γεύσεις και ποιότητα κουφέτα, στις καλύτερες τιμές για εσάς!

Είμαστε εδώ για εσάς, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις πιο υψηλές απαιτήσεις σας!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε από τα ,μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook / Instagram)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares