Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 01:18

Σκρέτας: Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, ελαφρύ προβάδισμα στο Φιλωτι λόγω έδρας

Δηλώσεις στο Sportcyclades έκανε ο προπονητής του ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου Κος Σκρέτας για το επερχόμενο Final 4 Νεανίδων.

Ο Κόουτς του Συριανού Συλλόγου μίλησε για τους στόχους της ομάδας του αλλά και για τα φαβορί και αουτσάιντερ της διοργάνωσης.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου στην διοργάνωση ;

«Ύστερα από δυο δύσκολα χρόνια καταφέρνουμε να ξαναπαίξουμε σε ένα f4. Είναι μεγάλη μου χαρα που τα κορίτσια  μου θα συμμετάσχουν σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. Η ομάδα μας είναι αρκετά νέα, σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από κορασίδες και θα έχει πολύ ενδιαφέρον  να δούμε τις δυνατότητες μας. Στόχος μας είναι παίξουμε σύγχρονο βόλεϊ και να μπορέσουμε  να βγάλουμε στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση μας.

Ο Α.Ο Θήρας είναι σπουδαία ομάδα και η Κα. Νίκη Μουντάκη κάνει εξαιρετική δουλειά με τις αθλήτριες της. Θα δώσουμε την καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε τους φίλους της ομάδας μας και γενικά τους φιλάθλους της Σύρου να καμαρώνουν!».

Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σου είναι φαβορί για την 1η θέση και ποια το αουτσάιντερ ;

«Σε ένα f4 ειδικά μικρών ηλικιών δεν υπάρχουν φαβορί και outsider κατά την γνώμη μου. Όλες οι ομάδες που αγωνίζονται έχουν υψηλό επίπεδο και θα κάνουν τα πάντα να κερδίσουν στον τελικό. Θα έδινα ένα πλεονέκτημα στην ομάδα του Φιλωτίου γιατί θα παίζει μπροστά στους φιλάθλους του που θα προσφέρουν ένα μοναδικό ρυθμό! Καλή επιτυχία σε όλους!»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares