Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 18:31

Volley League γυναικών : Μεγάλα ντέρμπι σε Μίκρα και Άγιο Θωμά στην 23η αγωνιστική

Με ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη (Άρης-Ολυμπιακός) ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών και με ντέρμπι στην Αθήνα (Παναθηναϊκός-ΑΕΚ) κλείνει...

Στο κλειστό της Μίκρας θα έχουμε το πρώτο σερβίς όπου ο αήττητος εντός έδρας Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό που αγνοεί την ήττα από τις 4 Δεκεμβρίου, με τις κιτρινόμαυρες να είναι στην 3η θέση(ισόβαθμες με τον ΠΑΟΚ) με 51 βαθμούς και τον Ολυμπιακό στη 2η με 57 βαθμούς.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί που έχουμε στην έδρα μας στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή... Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση καθώς είναι  αήττητος εδώ και καιρό αλλά και εμείς έχουμε πετύχει δύο σπουδαίες νίκες με ανατροπές στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίζι από τη πλευρά του σχολίασε: «Το Σάββατο, αρχίζει μία σειρά δύσκολων αγώνων. Ο πρώτος είναι κόντρα στον Άρη, μια ομάδα που βασίζεται στις πιο δυνατές του παίκτριες, την Μερκάδο και την Έβανς και στόχος μας είναι να τις περιορίσουμε. Πρέπει να παίξουμε με προσοχή, αλλά να κάνουμε και έναν επιθετικό αγώνα. Δουλέψαμε καλά και αυτή τη βδομάδα. Η ομάδα έχει κίνητρο».

Στις 20:00 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (63β.), υποδέχεται την 5η ΑΕΚ (49β.) με τις πράσινες να θέλουν να διατηρήσουν το +6 από τον Ολυμπιακό και την Ένωση τους βαθμούς που θα της επιτρέψουν να ξαναμπεί δυναμικά στη μάχη της τετράδας. Αυτή είναι η τρίτη επίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων με τον ΠΑΟ να έχει επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο γύρο και με 3-1 πριν από δέκα ημέρες στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ τώρα θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που δώσαμε για το κύπελλο. Η κάθε ομάδα θέλει τους βαθμούς για δικούς της λόγους. Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε ως ένα ακόμα ντέρμπι, όπως κάνουμε πάντα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τους βαθμούς για να παραμείνουμε σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο. Όπως έχω ξαναπεί στόχος είναι η πρώτη θέση και γι'αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς», δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού Απόστολος Οικονόμου.

Στην ΑΕΚ, που την περασμένη εβδομάδα γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Κώστας Αρσενιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον έμπειρο τεχνικό να σημειώνει: «Εμείς ψάχνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για να αλλάξουμε τα δεδομένα που υπάρχουν στη βαθμολογία όσον αφορά τη μάχη της τετράδας. Σίγουρα επηρεάζουν οι δύο ήττες που έχουμε γνωρίσει στα ισάριθμα παιχνίδια που δώσαμε φέτος με τον Παναθηναϊκό, αλλά περιμένω τη αντίδραση μας και θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε τη νίκη».

Στις 18:00 ΑΟ Μαρκοπούλου και ΑΟ Λαμίας υποδέχονται τους ουραγούς της βαθμολογίας Αίαντα Ευόσμου και Ηλυσιακό αντίστοιχα, ενώ μία ώρα αργότερα ακολουθούν οι αναμετρήσεις Θέτις-Πανναξιακός, ΑΟ Θήρας-Αμαζόνες και στις 20:00 στον Πειραιά ο Πορφύρας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Μίκρα 17.30: ΑΣ Άρης - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χρ., Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κολλάρου, Παυλάκης, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

«Χαλκιοπούλειο» Λαμίας 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - Ηλυσιακός ΑΟ
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Καλαντζής, Στάικος, Γραμματεία: Καραβανά.

«Γ. Γεννηματάς» Βούλα 19.00: ΑΣΠ Θέτις - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Πρέντζας, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Παπαστάμος, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σταυράτη, Γραμματεία: Ιωάννου Μ.

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Μενεσλής, Ράντσιου, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Σαμοθράκης, Ανδρέου, Γραμματεία: Γαρδέλη.

«Π. Σαλπέας» Πειραιάς 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Βελώνης, Μαύρος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Ρούσσος, Γεωργοπούλου Αγ., Γραμματεία: Ιωάννου Ε..

Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΕΚ
Διαιτητές: Ονόπας, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Σπίγγου, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Δείτε τη βαθμολογία

2022 02 25 1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares