Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 11:00

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες υποδέχεται σήμερα τη Λαμία ο ΑΟ Θήρας

Ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται σήμερα Σάββατο (22/01, live streaming από το Α.Ο. Θήρας ΤV), στις 19.00 στο ΔΑΠΠΟΣ τον φιλόδοξο φέτος Α.Ο. Λαμίας 2013, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα της Volleyleague, όπου φέτος «μετράει» 10 νίκες σε 17 αγώνες.

«Η Λαμία πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και έχει ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Παράλληλα έρχεται στη Σαντορίνη με καλή ψυχολογία, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών. Εμείς θέλουμε από την πλευρά μας να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα του Κυπέλλου και να επανέλθουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα αποδίδοντας παράλληλα και ποιοτικό βόλεϊ» δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Φθιώτιδας, ο τεχνικός του Α.Ο Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος.

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: Α.Ο. Θήρας - ΑΟ Λαμίας

Διαιτητές: Πρέντζας, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Δρόσος, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Γαρδέλη.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ενημερώνει πως λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, ο αριθμός των φιλάθλων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΔΑΠΠΟΣ είναι περιορισμένος, με τους κατόχους των καρτών διαρκείας να έχουν προτεραιότητα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares