Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 11:48

Μιχάλοβιτς: Αν παίξουμε όπως στο Super Cup δεν θα έχουμε πρόβλημα με τον Ολυμπιακό | Η επιστροφή του Τζούριτς στο “Μελίνα Μερκούρη”

Στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Super Cup και στη νικηφόρα εξέλιξη για τον Φοίνικα Σύρου ONEX στάθηκε ο Πίτερ Μιχάλοβιτς, σχολιάζοντας την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων (21/1/ 19:15, ΕΡΤ-3) , αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Volleyleague.

Ο διαγώνιος του Φοίνικα επικέντρωσε στα τεχνικά στοιχεία που θα πρέπει να εφαρμόσει η ομάδα στο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”, λέγοντας: Θα είναι ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό του Super Cup γιατί ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του. Εάν όμως εμείς παίξουμε στο ίδιο επίπεδο όπως στο Super Cup και τους πιέσουμε με το σερβίς μας, ενώ παράλληλα κρατήσουμε σε καλό επίπεδο την υποδοχή και το side-out, θα τα καταφέρουμε. Αυτό είναι το κλειδί του αγώνα και βεβαίως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια, ώστε να εφαρμόσουμε σε πρακτικό επίπεδο όσα χρειάζεται. 

Αναφορικά με την αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Α΄γύρο του πρωταθλήματος, όπου ο Φοίνικας Σύρου ONEX έχασε 3-0, ο σλοβάκος διαγώνιος υπογράμμισε: Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, δεν μπήκαμε ποτέ όπως θα θέλαμε στην αναμέτρηση, τη δεδομένη στιγμή όμως είμαστε αδιαμφισβήτητα σε καλύτερη φόρμα και εάν εφαρμόσουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, τότε θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. 

Τέλος, σχολιάζοντας την αλλαγή προπονητή στους “Πειραιώτες” και αν αυτό επηρεάζει το πώς θα προσεγγίσουν το παιχνίδι, ο Πίτερ Μιχάλοβιτς ξεκαθάρισε πως “μία αλλαγή προπονητή σε γενικές γραμμές βοηθάει μια ομάδα, ωστόσο δεν την αλλάζει ριζικά. Και πάλι το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς για να παίξουμε όπως χρειάζεται”. 

Τζούριτς: Ιδιαίτερο για μένα να γυρίσω στο “Μελίνα Μερκούρη”

Το σχόλιό του για την αναμέτρηση έκανε και ένας παίκτης που όπως ομολογεί κι ο ίδιος, ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό, κάτι που καθιστά την επιστροφή του στο ‘Μελίνα Μερκούρη” ιδιαίτερη. Ο Δημήτρης Τζούριτς, που αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague για την απόδοσή του στο παιχνίδι με τον Μίλωνα, σχολίασε για την επιστροφή αυτή: Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στο Super Cup αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό, αυτά τα παιχνίδια όσο όμορφα και να είναι, όσο πιο γρήγορα τα ξεχνάς τόσο το καλύτερο για σένα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο και για μένα, γιατί έπαιξα 5 χρόνια στον Ολυμπιακό, εκεί ανδρώθηκα και τα συναισθήματα της επιστροφής σε αυτό το γήπεδο θα είναι ξεχωριστά. Ήμουν μάλιστα σε μία ομάδα που έφερε ξανά τον Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια στην κορυφή (σ.σ.  2008-09) οπότε ήταν ξεχωριστές οι στιγμές εκείνες. Το ίδιο βέβαια προσπαθώ να κάνω όπου κι αν παίζω, για αυτό και εύχομαι να το καταφέρουμε αυτό και στη Σύρο. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares