Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 18:10

Εξοντωτική και παράλογη τιμωρία με -7 στον Πανναξιακό ΑΟΝ

Μία απόφαση που γεννά πολλά ερωτηματικά και οργή στην διοίκηση και τους φιλάθλους του Πανναξιακού ΑΟΝ έλαβε ο αθλητικός δικαστής που τιμώρησε με -7 βαθμούς την ομάδα της Νάξου γιατί, πέρυσι και εν μέσω πανδημίας, σε ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε δεν κατέβηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2021 στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την εποχή εκείνη απαγορευόταν και οι μετακινήσεις από την κυβέρνηση, με τον κορονοϊό να βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση. Ειδικά ο Πειραιάς τον Φεβρουάριο του 2021 ήταν σε βαθύ κόκκινο.

Και όλα αυτά σε μία εποχή που ο Πανναξιακός προχωράει σε μεταγραφές, κάνοντας την δική του προσπάθεια.

Σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη ο Πανναξιακός έπρεπε να υποβιβασθεί, αλλά έγινε τροποποίηση της προκήρυξης που προέβλεπε αφαίρεση 7 βαθμών και πρόστιμο 1500 ευρώ.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα  χέρια και θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, όπου θα καταθέσει οπτικοακουστικό υλικό με τις τηλεδιασκέψεις που γινόταν εκείνες τις ημέρες, που αποδεικνύουν την αναταραχή και την αβεβαιότητα που υπήρχε.

Με την αφαίρεση των 7 βαθμών, ο Πανναξιακός ΑΟΝ πέφτει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς και προηγούνται με 4 Πορφύρας, Αίας, Ηλυσιακός. Ο τελευταίος της βαθμολογίας πέφτει απευθείας, ενώ ο 13ος, 12ος, 11ος, 10ος παίζουν πλέι άουτ για ακόμη δυο εισιτήρια καθόδου στην Πρι Λιγκ.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή (19/01/2022)

Ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 19ης Ιανουαρίου 2022 επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

Στο σωματείο ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από το πρωτάθλημα της Volley League Α1 Γυναικών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ-ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

Στον Θεόδωρο Τσαδήμα, αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΡΗΣ κατά τον χρόνο τέλεσης της παράβασης, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50 €) και στο σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΑΣ ΑΡΗΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ την ποινή της τιμωρίας της έδρας του για μία (1) αγωνιστική ημέρα και της χρηματικής ποινής συνολικού ποσού χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ (1750 €).

Στον υπεύθυνο COVID του σωματείου ΑΕΚ, κ. Ελευθέριο Αρχόντη , την ποινή της απαγόρευσης παραμονής στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για διάστημα 1 μηνός από τη δημοσίευση της απόφασης και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €)

Οι παραπάνω ποινές αφορούν τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Στο σωματείο ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ αφαίρεση τεσσάρων (4) βαθμών από το πρωτάθλημα του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΓΠΣ ΕΡΜΗΣ αφαίρεση έξι (6) βαθμών από το πρωτάθλημα του Υποομίλου ΤΕ Λέσβου του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Γυναικών που συμμετέχει.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares