Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 13:43

Volley League Γυναικών: Σερβίς στην 16η αγωνιστική με το κυκλαδίτικο ντέρμπι

Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, με το κυκλαδίτικο ντέρμπι ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ, τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τη Θέτιδα Βούλας στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Στο κλειστό του Ρέντη έχουμε το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και την ιταλική μάχη των πάγκων καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Κάρλο Παρίζι με τον Μάρκο Φενόλιο.

 

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλός μας θα θέλει να αντιδράσει μετά από την ήττα στο προηγούμενο δικό του ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να προχωρήσουμε βήμα βήμα και να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση στο παιχνίδι μας. Το κίνητρο της ομάδας είναι πολύ υψηλό και περιμένω ότι θα παλέψουμε δυνατά στον αυριανό αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίζι.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕΚ που τον έριξε στην 3η θέση με τον Μάρκο Φενόλιο να τονίζει ότι η ομάδα του δεν πρέπει να κάνει τόσο πολλά λάθη και να απομένει τα εύσημα στον συμπατριώτη του για τη βελτίωση του Ολυμπιακού.

«Είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για εμάς και ελπίζω ότι δε θα επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε με την ΑΕΚ. Έχω δει βίντεο του Ολυμπιακού και με την παρουσία του Κάρλο (Παρίζι) είναι μια άλλη ομάδα, πολύ βελτιωμένη. Ίσως αυτή τη στιγμή να είναι πιο έτοιμη συγκριτικά με εμάς γιατί όπως είπα και πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ έχουμε πολλά προβλήματα, ωστόσο κατεβαίνουμε στον Πειραιά για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κόντρα στην ΑΕΚ κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε.», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κι ερωτηθείς για την «κόντρα» με τον συμπατριώτη του τεχνικό, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Παρίζι.

«Με τον Κάρλο έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο ιταλικό πρωτάθλημα, άλλοτε κέρδισα εγώ, άλλοτε αυτός. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ήδη η δουλειά του στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να φαίνεται»

Σπουδαίο ματς και στο κλειστό του Αγίου Θωμά όπου ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας που συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

«Είναι το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι στο νέο έτος με την ιδιαιτερότητα ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο. Για μένα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα που έχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη που πήρε επί του Άρη. Ξέρουμε ότι για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε στα όριά μας» δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Απόστολος Οικονόμου.

Η ομάδα της Βούλας μετά τη νίκη της επί του Άρη πλησίασε κι άλλο στην πρώτη τετράδα με τον Γιώργο Ρούσση να παραμένει προσγειωμένος.

«Παίζουμε στην έδρα του πρωτοπόρου, κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο ματς, αλλά σε γενικές γραμμές το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα υπόλοιπα… Πρώτα κοιτάμε το δικό μας κομμάτι και θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει άγχος, θα παίξουμε ελεύθερα κι ότι βγει…», σχολίασε ο τεχνικός της Θέτιδας (στην οποία είναι αμφίβολη η συμμετοχή της Μαρκέλας Παπαγεωργίου) και όταν ρωτήθηκε για το αν αυριανό ματς μπορεί να αλλάξει στόχους για την ομάδα του τόνισε:

«Κάθε παιχνίδι μπορεί να έχει αυτό το χαρακτήρα για την ομάδα μας… Ακόμη δεν ξέρουμε τα όρια μας αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε ετικέτες τόσο νωρίς γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο».

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται στη Μίκρα τον ΑΟ Λαμίας, που δίνει το πρώτο του παιχνίδι της χρονιάς, καθώς είχε αναβληθεί το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο για την 15η αγωνιστική.

Μετά την μεγάλη νίκη της στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ αγωνίζεται στην έδρα της υποδεχόμενη τον Ηλυσιακό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι Κυκλάδων ανάμεσα στον ΑΟ Θήρας και τον Πανναξιακό στη Σαντορίνη.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου, με τις Αμαζόνες να υποδέχονται τον Αίαντα. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας δεν θα έχει στη διάθεσή της την αρχηγό της Χρυσάνθη Χριστοδούλου, η οποία υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Πορφύρα.

Volley League Γυναικών - 16η αγωνιστική

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Βουδούρης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Παπαχατζής, Γραμματεία: Καπουράνη.

Μίκρα 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Σιδηράς, Επόπτες: Κοτσικάρη, Λούμσι, Γραμματεία: Χαλκιά.

«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια 18.45: ΑΕΚ - Ηλυσιακός ΑΟ
Διαιτητές: Μαριδάκης, Μαύρος, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Κολλάρου, Κουρτεσιώτης, Γραμματεία: Κρανιά.

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Ονόπας, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Σταθοπούλου, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: άλαρου.

Αγ. Θωμά Μαρούσι 20.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Πρέντζας, Ράντσιου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσίτσικας, Σπίγγου, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

«Στ. Καλαϊτζής» Ν. Ερυθραία 20.00: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Βελώνης, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κοσμόπουλος, Σταυρόπουλος, Γραμματεία: Κρητικού.

*Ο αγώνας ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΟΦ Πορφύρας αναβλήθηκε

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares