Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 13:18

Κύπελλο Ανδρών: Η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης (Σύστημα Διεξαγωγής)

Πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου 2022, η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12 Ιανουαρίου.


Α' ΖΩΝΗ

Άνευ αγώνος πέρασαν στην 2η αγωνιστική της Β' φάσης οι: ΑΣ Κέρκης Σάμου, ΑΕΚ και Αρμενική.

Η Πετρούπολη και η Καλαμάτα 80 θα αγωνιστούν για την πρόκριση στην 2η αγωνιστική της Β' φάσης. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Β' ΖΩΝΗ

Μετά από κλήρωση προέκυψαν τα παρακάτω ζευγάρια:

ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΣ Άρης
Πήγασος Πολίχνης - ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης
Ένωση Τούμπας - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής
ΧΑΝΘ - ΑΣ Μακεδονικός
ΑΣ Ελπίς - ΟΠΑΘ Περσέας

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ


Α’ Φάση: δεν θα διεξαχθεί και οι ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που δήλωσαν συμμετοχή (ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΣ ΕΛΠΙΣ, ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ, ΧΑΝΘ) προκρίνονται στην Β’ Φάση.

Β’ Φάση: από 12/1/2022 έως 2/2/2022

Συμμετέχουν οι επτά ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και οι οκτώ (8) ομάδες της Pre League Ανδρών, που δήλωσαν συμμετοχή (ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ, ΑΣ ΑΡΗΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ). Οι ομάδες χωρίζονται με βάση την Ένωση/Περιφέρεια που ανήκουν σε δύο ζώνες:

Α’ Ζώνη: συμπεριλαμβάνονται ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΣΠΑΑΑ (ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ), ΕΣΠΕΔΑ (ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ) και ΕΣΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80) και στην ΤΕ Σάμου (ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ)

Β’ Ζώνη: συμπεριλαμβάνονται οι ομάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην ΕΠΕΣ Θεσ/νίκης (ΑΣ ΑΡΗΣ, ΑΣ ΕΛΠΙΣ, ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΧΑΝΘ), στην ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ.Μακεδονίας (ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ) και στην ΕΣΠΕ Μακεδονίας (ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

1η αγωνιστική: Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Α’ Ζώνη: Από τις πέντε (5) ομάδες με κλήρωση θα προκριθούν στην 2η αγωνιστική τρεις (3) ομάδες. Οι υπόλοιπες δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών (χαμηλότερη).

Ο νικητής του αγώνα αυτού προκρίνεται στην 2η αγωνιστική.

Β’ Ζώνη: Οι δέκα (10) ομάδες με κλήρωση θα χωριστούν σε πέντε (5) ζευγάρια.

Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών (χαμηλότερη).

Οι νικητές των αγώνων αυτών προκρίνονται στην 2η αγωνιστική.

2η αγωνιστική: Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Α’ Ζώνη: Οι τρεις ομάδες που προκρίθηκαν απευθείας και νικητής του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με κλήρωση θα χωριστούν σε δύο (2) ζευγάρια.
Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών (χαμηλότερη).

Οι νικητές των αγώνων αυτών προκρίνονται στην 3η αγωνιστική.

Β’ Ζώνη: Από τις πέντε (5) ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η αγωνιστική με κλήρωση θα προκριθεί απευθείας μία (1) ομάδα στην Γ’ Φάση. Οι υπόλοιπες τέσσερις (4) ομάδες με κλήρωση θα χωριστούν σε δύο (2) ζευγάρια.

Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ομάδων διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών (χαμηλότερη).

Οι νικητές των αγώνων αυτών προκρίνονται στην Γ’ Φάση.

3η αγωνιστική: Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Α’ Ζώνη: Οι δύο (2) νικητές της 2ης αγωνιστικής θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε κλήρωση έδρας.

Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών (χαμηλότερη).

Οι νικητές των αγώνων αυτών προκρίνονται στην Γ’ Φάση.

Γ’ Φάση: από 16/2/2022 έως 27/3/2022

Συμμετέχουν οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν από την Β’ Φάση (1 από την Α’ Ζώνη και 3 από την Β’ Ζώνη) και τα οκτώ (8) ΤΑΑ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που δήλωσαν συμμετοχή.

1η αγωνιστική: Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Τα ΤΑΑ που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του Α’ Γύρου της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Volleyleague Ανδρών, προκρίνονται απευθείας στην 2η αγωνιστική.

Οι υπόλοιπες οκτώ (8) ομάδες (4 ΤΑΑ και 4 ομάδες που προκρίθηκαν από τη Β’ Φάση) με κλήρωση θα χωριστούν σε τέσσερα (4) ζευγάρια.

Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην χαμηλότερη κατηγορία.

Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην 2η αγωνιστική.

2η αγωνιστική: Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Οι οκτώ (8) ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η αγωνιστική (4 απευθείας και 4 νικητές) θα χωριστούν με κλήρωση σε τέσσερα (4) ζευγάρια. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην χαμηλότερη κατηγορία.

Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στο Final 4.

Final 4 – Τελική Φάση: 26 - 27 Μαρτίου 2022

Οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο ζευγάρια. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022.

Στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες των αγώνων αυτών (2 ομάδες) θα δώσουν αγώνα την

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares