Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 21:16

Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού ο ημιτελικός Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου

Την αναβολή του ημιτελικού του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ.

Αιτία της αναβολής είναι τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν στην ομάδα της Σύρου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας Λιγκ Καπ του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Volleyleague το ματς αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας και σύμφωνα με το άρθρο 9.8.1. του υγειονομικού πρωτοκόλλου, προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Ν.Σαμαράς» 2021-22 μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας ONEX που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 αναβάλλεται μετά την επίσημη ενημέρωση του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ για τέσσερα κρούσματα COVID-19.

Σύμφωνα με το άρθρο 9.8.1. του υγειονομικού πρωτοκόλλου και προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, η διοργανώτρια αναβάλλει την αναμέτρηση και παραπέμπει σε νεότερη ενημέρωση για τον ορισμό του.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares