Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 12:37

Νίκος Μήλης: Μονόδρομος το τρίποντο για να μείνουμε εντός στόχων

Τα δείγματα γραφής που παρουσίασε η ομάδα του Φοίνικα Σύρου ONEX υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στον επαναληπτικό με τη Haasrode Leuven, ήταν πολύ θετικά και σίγουρα ελπιδοφόρα για την πορεία του συλλόγου.

Σε αυτό το μονοπάτι θέλει να συνεχίσει η ομάδα στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (11/12) κόντρα στην Κηφισιά, την ομάδα που απέκλεισε ο Φοίνικας στον πρώτο γύρο του League Cup. Και μπορεί στα δύο αυτά παιχνίδια η ομάδα μας να νίκησε, το συγκρότημα του Γιάννη Ορφανού ωστόσο κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο και μπορεί να απειλήσει σημαντικούς αντιπάλους, όπως απέδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας κοντά στην κατάκτηση δεύτερου σετ. Οι Κηφισιώτες μάλιστα έχουν φτάσει στη Σύρο από την Πέμπτη, προκειμένου να αποφύγουν τη 48ωρη απεργία της ΠΝΟ και να διασφαλίσουν ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το Σάββατο λοιπόν, στις 19:30 στο “Δ. Βικέλας” θα γίνει η αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ τον αγώνα που ολοκληρώνει την Α’ φάση του πρωταθλήματος της Volleyleague, θα μεταδώσει σε livestreaming το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube.

Μήλης: Χρειαζόμαστε το τρίποντο

Ο Νίκος Μήλης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα έκανε λόγο για μία πολύ καλή ομάδα που μάχεται σε κάθε παιχνίδι, κάτι που καθιστά τη συγκέντρωση μέχρι τέλους απαραίτητη για τον Φοίνικα Σύρου ONEX.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο διαγώνιος της ομάδας: Αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ διαφορετική ψυχολογία, στον αγώνα με τη Λέουβεν είδαμε μία ανανεωμένη ομάδα. Και μπορεί να χάσαμε για λίγο την πρόκριση στο “χρυσό” σετ, ωστόσο κρατάμε την πολύ καλή απόδοσή μας, την αισθητή βελτίωση στο σερβίς και το πάθος που αδιαμφισβήτητα είχαμε.

Δεδομένου λοιπόν ότι η Κηφισιά είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να επιδείξουμε στο γήπεδο αυτά τα στοιχεία και παράλληλα να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε το τρίποντο το οποίο θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε εντός στόχων, για αυτό και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε την οποιαδήποτε χαλάρωση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανεξαρτήτως σκορ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares