Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 22:53

Μιλενκόσκι: Πληρώσαμε το άγχος μας, θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια (video)

Ήταν το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκου του Φοίνικα Σύρου ONEX και σίγουρα αυτά που είδε από τους παίκτες μόνο ικανοποίηση και αισιοδοξία προκαλούν.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι μετά το τέλος του αγώνα με τη Haasrode Leuven για τους 32 του CEV Cup, παρουσιάστηκε απολύτως ευχαριστημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι χάνοντας την πρόκριση για λίγο, στο “χρυσό” σετ.

Ο πολύπειρος προπονητής υπογράμμισε: Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατι είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά να πω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τη βέλγικη σε κάθε επίπεδο και παίξαμε τρία εξαιρετικά σετ (σ.σ. 2ο, 3ο, 4ο) αλλά στο “χρυσό” σετ όταν παίζεις με πολύ άγχος είναι μεγάλο ρίσκο. Και παίξαμε υπό μεγάλη πίεση, διότι το θέλαμε τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι και την πρόκριση, αυτό όμως είναι το βόλεϊ, δεν έχω να πω τίποτα για τους παίκτες μου, έκαναν ό,τι ήταν δυνατό απόψε. Παίξανε με την καρδιά τους, με πάθος. Οι Βέλγοι από την άλλη δεν είναι κακή ομάδα, έδειξαν στο “χρυσό” σετ ότι δεν είχαν το άγχος που είχε η ομάδα μας και ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε την πρόκριση. Ήμασταν πολύ κοντά.

Αναφορικά με το τι να περιμένουμε από τον Φοίνικα από δω και στο εξής, ο έμπειρος προπονητής εξήγησε: Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το αποψινό παιχνίδι. Θα ήταν πολύ καλό να πηγαίναμε στον επόμενο γύρο του CEV Cup, όπου υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά μπορεί να παίζαμε έναν, ίσως δύο γύρους και μετά θα βρίσκαμε μπροστά μας κάποια ομάδα όπως η Ζενίτ Καζάν ή κάποια ιταλική, οπότε εκεί θα τελείωνε για μας η διοργάνωση. Ίσως έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι καλύτερα για μας, ώστε να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια, διότι έρχονται σημαντικά παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και σε Super Cup και League Cup. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ακόμα και με την Κηφισιά θα είναι δύσκολο, δεν έχουμε χρόνο να ανακάμψουμε, δεν είχαμε καν χρόνο να προετοιμαστούμε για το σημερινό ματς, γιατί έχω κάνει δύο μόλις προπονήσεις με την ομάδα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και όντως το κάναμε. Πιστεύω λοιπόν ότι έχουμε λαμπρό μέλλον ως ομάδα, ως σύλλογος, ως παίκτες και κοινό. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρνουμε καλύτερα αποτελέσματα από δω και μπρος.

Κλείνοντας μάλιστα, ο κόουτς από τη Βόρεια Μακεδονία, είπε σε άπταιστα ελληνικά: Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα στο μέλλον, λυπάμαι για σήμερα αλλά δώσαμε ό,τι μπορούσαμε αυτή τη στιγμή. Από αύριο θα είναι καλύτερα.



Από την πλευρά του ο προπονητής της Haasrode Leuven, Kris Eyckmans, σχολίασε: Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, εάν το συγκρίνεις με το πρώτο, στο Βέλγιο. Νομίζω ότι η Σύρος πάλεψε πολύ σήμερα και το ξέραμε ότι ήταν ικανοί για κάτι τέτοιο, οπότε το περιμέναμε ως ένα βαθμό. Σίγουρα δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι όπως εξελίχθηκε το δεύτερο σετ. Είμαι ωστόσο χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares