Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 12:04

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Μπορούμε την πρόκριση στην Ερμούπολη

Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Λέουβεν στάθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μετά την ήττα του Φοίνικα Σύρου ONEX στο Βέλγιο.

Όπως όμως υπογράμμισε και με βάση το πώς είδε τη δυναμική των δύο ομάδων, ο Φοίνικας μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στην Ερμούπουλη, όπου θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο λίμπερο της ομάδας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα ανέφερε τα εξής: Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα είναι δύσκολο για εμάς, η Λέουβεν έπαιξε όντως πολύ καλά στο κομμάτι που λέγαμε και είχε τονίσει και ο Αντρέας (σ.σ. Φράγκος). Η αμυντική της λειτουργία και οργάνωση ήταν πολύ καλές με αποτέλεσμα να μας κοντράρει πολύ.

Στο δεύτερο σετ ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ωστόσο η νευρικότητά μας και κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία δεν μας επέτρεψαν να το κατακτήσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Στο τρίτο σετ προέκυψε το θέμα του γηπέδου, όχι ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία, οι αντίπαλοι παίξανε καλύτερα από εμάς και μας πίεσαν.

Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω μας, να πάρουμε το τρίποντο στο προσεχές παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας (για τη Volleyleague) και στον επαναληπτικό στη Σύρο με τον κόσμο μας δίπλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο ώστε να τους κοντράρουμε. Θεωρώ ότι εάν το πιστέψουμε και αν μελετήσουμε το βίντεο του σημερινού αγώνα, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Το πιστεύουμε, πιστεύουμε στην ομάδα και είμαστε μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Γραφείο τύπου Φοίνικα Σύρου ONEX

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares